Elektrisch Tekenaar E&I (Senior)


Elektrisch Tekenaar E&I (Senior)

Allseas is wereldwijd actief in de offshore energiemarkt. Onze schepen zijn voorzien van kranen, lift- apparatuur en las- en coating apparatuur die veelal in eigen beheer zijn ontwikkeld. Daarnaast zijn we continue bezig om onze machines en schepen te moderniseren zoals het hybride maken van onze vloot.  

Als senior elekrisch tekenaar bij Allseas in Delft coördineer je de E&I tekenwerkzaamheden en zorg jij dat de tekeningen van onze schepen, installaties, in huis ontwikkelde equipment en machines aan boord van onze schepen up-to-date zijn. Hierdoor kunnen aanpassingen en uitbreidingen aan onze systemen veilig en efficiënt worden uitgevoerd. Met de term E&I bedoelden we bij Allseas dat je werkt aan het hele vakgebied elektrotechniek: Energietechniek, Instrumentatie en automatisering. Spreekt dit je aan dan, kijken we uit naar je sollicitatie! 

Your role

Als senior elektrisch tekenaar heb je naast het daadwerkelijke tekenwerk een coördinerende rol en help je bij het opzetten en verbeteren van werkprocessen. In overleg met de E&I Inspecteur en het E&I afdelingshoofd bepaal je welke tekeningen prioriteit hebben en stel je een werkplanning op. Ook verzorg je de rapportage naar het afdelingshoofd. Daarnaast controleer je de installatiegegevens, de bestaande tekeningen en verwerkt de aanpassingen aan onder andere wiring diagrams, single line diagrams en arrangement diagrams. Bij onduidelijkheden neem je contact met de First Electrician aan boord van het schip om dingen na te vragen. Als het schip in Nederland is kan je ter plaatse een inspectie uitvoeren.  

What we expect from you

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding Elektrotechniek met mimimaal 7 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt goede digitale vaardigheden met Eplan en AutoCAD;
  • Je kan je goed uitdrukken in het Engels;
  • Door je werkervaring kan je de duur van de werkzaamheden goed inschatten; 
  • Je werkt nauwkeurig en vindt het fijn als informatie overzichtelijk is verwerkt.

What we offer you

Bij Allseas krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, om plezier te hebben en trots te zijn op wat je samen bereikt. Wij durven risico’s te nemen om baanbrekende veranderingen in de offshore energiemarkt mogelijk te maken. Bij ons kom je terecht in een dynamische, nuchtere omgeving waar samenwerken centraal staat en je ondersteund wordt door ervaren en toegewijde collega’s die je vooruit zullen helpen in je carrière.

  • Marktconform salaris en uitstekende pensioenregeling;
  • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen;
  • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden;
  • Uitgebreide trainings- en ontwikkelingsprogramma's, studiebudgetten en coaching;
  • Werken in een internationale omgeving;
  • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen.

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdiend. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op de feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen

Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door in deze spannende kans te duiken, kijken we uit naar je CV en motivatiebrief! Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. 

Vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Leon Wolf via lwf@allseas.com    
Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Innovations
Location: Delft
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800