HR Assistant - Compensation & Benefits


HR Assistant - Compensation & Benefits

Ben jij gedreven, administratief sterk en zoek je een nieuwe uitdaging als HR Assistant Compensation & Benefits? Wil je werken bij een innovatieve organisatie waar je jouw talent inzet in het hart van Human Resources? Lees dan verder!

We zijn op zoek naar een accurate en proactieve HR Assistent Compensation & Benefits om onze afdeling HR Offices & Yards in Delft te versterken.

Het Allseas HR Office en Yards team bestaat uit 26 collega’s en voert alle personeelsmanagementactiviteiten uit. De afdeling kent verschillende subteams zoals Support, Compensation & Benefits (C&B), Learning & Development, Recruitment en HR Consultancy.

Your role

Jij maakt deel uit van het C&B team met 7 enthousiaste collega’s.

Jouw taken omvatten het assisteren bij de (personeels)administratie, analyses en ontwikkeling van beloningskwesties. Je bereidt dataverzoeken en managementrapportages voor en beheert de software programma’s voor de HR afdeling en ze deze klaar voor de jaarlijkse HR projecten.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Assisteren bij het verzamelen, analyseren en interpreteren van gegevens met betrekking tot beloningen en secundaire arbeidsvoorwaarden, gebruikmakend van hulpmiddelen zoals Excel-spreadsheets en databases;

 • Ondersteunen bij het uitvoeren van marktonderzoek en benchmarkstudies;

 • Algemene administratieve ondersteuning bieden aan het C&B- en HR-team, bijvoorbeeld voor de Salaris & Bonus-ronde en Happiness Survey;

 • Opstellen van management rapportages op maand- en kwartaalbasis.

 

What we expect from you

Om succesvol te zijn in deze functie heb je een hands-on mentaliteit en uitstekende administratieve vaardigheden nodig. Je bent nauwkeurig, hebt oog voor details en bent proactief. Je het vermogen om discreet en empathisch met vertrouwelijk informatie om te gaan.

 

Daarnaast heb je: 

 • Een relevante HBO opleiding op het gebied Business Finance of HR of een gelijkwaardige opleiding.

 • Uitstekende administratieve vaardigheden en affiniteit met dataverwerking in Excel.

 • Kennis van de HR-processen, met name van Compensation & Benefits gerelateerde materie.

 • Ervaring met personeelsmanagementsystemen, bij voorkeur SAP / Succesfactors.

 • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Werken bij Allseas geeft je de kans om te werken in een dynamische, snelle, ondernemende omgeving, met creatief denken, samenwerking met een nuchtere cultuur als kern. Je wordt ondersteund door professionele, toegewijde collega's om daarmee te profiteren van hun kennis die je carrière vooruit zal helpen.

 

What we offer you

Werken bij Allseas geeft je de kans om te werken in een dynamische, snelle, ondernemende omgeving, met creatief denken, samenwerking met een nuchtere cultuur als kern. Je wordt ondersteund door professionele, toegewijde collega's om daarmee te profiteren van hun kennis die je carrière vooruit zal helpen.


Jij kunt van ons verwachten:

 • Concurrerend marktconform salaris en uitstekend pensioenplan

 • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen

 • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden

 • Uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching

 • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen

 

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdiend. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory (medewerkerstevredenheid) scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op de feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen.

 

Geïnteresseerd?

 

Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door deze uitdagende job op te pakken, kijken we uit naar je CV en motivatiebrief! Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'.

Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: HR Offices & Yards
Location: Delft
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800