Lasser / Welder


Lasser / Welder

Om onze positie als koploper te behouden, ontwikkelen we de technologie van morgen, vandaag. Zo transformeren wij gewaagde ideeën naar de allernieuwste technologieën om te voldoen aan de behoeftes van de constant veranderende markt. Heb jij een sterke eigen visie en ben je niet bang deze te volgen? Sluit je dan aan bij de denkers, leiders en visionairs van Allseas!

Wil je graag nieuwe lastechnieken ontdekken? Ben jij een teamspeler? Wij zijn op zoek naar een ervaren Lasser om onze fabricage afdeling in Heijningen, Nederland, te versterken.

Allseas Fabricage verzorgt de fabricage-, test- en coattaken in ondersteuning van de offshore verrichtingen van Allseas. Van de lasser wordt verwacht dat deze effectief en efficiënt laswerk verricht van het hoogste niveau, op locatie. De ideale kandidaat heeft ervaring met een breed scala aan materialen, heeft al verscheidene reparatie en fabricage opdrachten uitgevoerd en heeft een goed begrip van technische tekeningen en technische project gegevens.

Jouw rol

Als Lasser voer je de volgende werkzaamheden uit: 

  • Samen plannen met je voorman van alle gerelateerd laswerkzaamheden bij start van een nieuw project;
  • Uitvoeren en het visueeel afnemen van je laswerk en je voorman hierover informeren;
  • Routine-onderhoud plegen aan apparatuur en evalueren of verder onderhoud nodig is;
  • Tijdens al deze werkzaamheden heb je oog voor jouw eigen veiligheid en de veiligheid van je collega’s.

Wij verwachten van jou

Om deze rol succesvol in te vullen,

  • Ben je in het bezit van een MIGMAG (1,2 mm) certificering;
  • Heb je kennis en ervaring om WPS-documenten te lezen;
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring, bij voorkeur in de offshore/staal industrie en spreekt en leest Nederlands of Engels;
  • Uiteraard ben jij een echte teamspeler en heb je een hoog veiligheidsbewustzijn.

Wij bieden jou

Werken bij Allseas betekent werken binnen een dynamisch, snel veranderend bedrijf, dat actief is in een constant veranderende industrie. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waar je creatief uitgedaagd wordt om het beste van jezelf te laten zien. Binnen Allseas zijn volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden waarmee je je persoonlijk en professioneel kunt ontwikkelen.

Deze functie valt onder de CAO 'Metaal & Techniek' dus uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden goed: wij bieden je o.a. een marktconform salaris, woon-werkverkeer vergoeding, bedrijfs fitness plan, pensioen vanuit het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT), 211 vakantieuren en een collectieve zorgverzekering. 

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdient. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op de feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen

Interesse? Solliciteer dan nu via de ‘Apply’ knop. Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie.

Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Fabrication
Location: Heijningen
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800