Fitter


Fitter

Voor onze fabricage-afdeling in Heijningen zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren Fitter. Je werkt bij Allseas Fabrication B.V. waar fabricage-, test- en coatingwerkzaamheden plaatsvinden om de projecten van Allseas beter te kunnen uitvoeren.

Als Fitter ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle offshore constructie- en fitwerkzaamheden in Heijningen. In de dagelijkse praktijk stel je aan de hand van fitwerktekeningen offshore piping- en constructieplaatwerk samen en geef je deze vrij voor afname. Je bent op de hoogte van verschillende fabricagegereedschappen en -technieken en je bent in staat om technische tekeningen en werkpakketten te lezen.

Jouw rol

  • Uitvoeren van alle fitwerkzaamheden
  • Plannen van alle fitwerkzaamheden gerelateerd aan een project, in overleg met de voorman
  • Problemen identificeren en deze zelfstandig oplossen
  • Lezen en interpreteren van werktekeningen
  • Opsporen van fouten in apparatuur of materialen en het informeren van de leidinggevende

Wij verwachten van jou

  • Minimaal een LTS-opleiding of gelijkwaardig opleidingsniveau met basiskennis van carbonstaal
  • Kennis van fabricagetechnieken, -gereedschappen en -principes die gebruikt worden bij de productie van apparatuur volgens technische schema’s, -blauwdrukken, -tekeningen en -modellen
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de offshore/staal industrie
  • Goede kennis van de Engelse en Nederlandse taal

Wij bieden jou

Sluit je aan bij een dynamisch, toonaangevend technisch bedrijf met korte communicatielijnen, een positieve, collaboratieve en creatieve werkomgeving met teamspirit als kern.

Je kunt rekenen op 30 vakantiedagen (fte), goed salaris, reiskostenvergoeding, bedrijfs fitness plan, pensioenregelingen en de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de collectieve zorgverzekering, persoonlijke groei- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder studiebudgetten, opleiding en coaching.

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdiend. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op de feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen

Solliciteren kan via de knop 'Solliciteren' door je cv en motivatie te uploaden.

Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Fabrication
Location: Heijningen
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800