Technical Sales Engineer


Technical Sales Engineer

Om onze positie als koploper te behouden, ontwikkelen we de technologie van morgen, vandaag. Zo transformeren wij gewaagde ideeën naar de allernieuwste technologieën om te voldoen aan de behoeftes van de constant veranderende markt. Heb jij een sterke eigen visie en ben je niet bang deze te volgen? Sluit je dan aan bij de denkers, leiders en visionairs van Allseas!

Allseas Fabricage in Heijningen, Nederland, verzorgt de fabricage-, test- en coattaken in ondersteuning van de offshore verrichtingen van Allseas.

Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een Technical Sales Engineer om het team te komen versterken.

Jouw rol

In de functie van Technical Sales Engineer bent jij verantwoordelijk voor de acquisitie van interne en externe klanten en benadert dezen proactief voor leads en aanvragen. Je beoordeelt de aanvraag/scope en stemt deze af met de klant.

Daarnaast lees en analyseer je technische tekeningen, beoordeel je de klantwensen en bijbehorende specificaties en zorgt voor afstemming over de details, scope en bijbehorende planning met in- en externe projectmanagers.

Overige taken in deze functie zijn onder andere: het opstellen calculaties, het bepalen en afstemmen van verkoopprijzen en het vrijgeven van de offerte.

 

Wij verwachten van jou

Jij toont eigenaarschap en kunt oplossingsgericht en zelfstandig werken. Je bindt de klanten door jouw kennis en betrokkenheid. Je hebt een technische commerciele instelling en een proactieve houding. Je spreekt uitstekend Nederlands en Engels.

Daarnaast heb jij:  

  • Minimaal 5 jaar kennis en ervaring in een technische commerciële functie
  • Achtergrond  in fabricage van offshore en  maritieme producten    
  • MBO+ of HBO werk- en denkniveau, richting Werktuigbouwkunde, Civiele techniek 

Wij bieden jou

Werken bij Allseas betekent werken binnen een dynamisch, snel veranderend bedrijf, dat actief is in een constant veranderende industrie. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waar je creatief uitgedaagd wordt om het beste van jezelf te laten zien.

Binnen Allseas zijn volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden waarmee je je persoonlijk en professioneel kunt ontwikkelen.

Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden goed: wij bieden je o.a. een marktconform salaris, woon-werkverkeer vergoeding, pensioen, 30 vakantiedagen en collectieve zorgverzekering.

Interesse? Solliciteer dan nu via de ‘Apply’ knop. Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Fabrication Heijningen
Location: Heijningen
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800