Assistent Project Manager


Assistent Project Manager

Als Assistent Project Manager van ons innovatieve high-tech project 'deep-sea nodule collection' zorg jij dat de projectmanagement- en projectcontrol processen helder en duidelijk zijn en alles administratief goed is geregeld? Spreekt dit je aan? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie en verwelkomen je graag bij Allseas in Delft.

In ons project 'deep sea nodule collection’ maken we gebruik van onze diepwaterexpertise om technologieën te ontwikkelen waarmee op verantwoorde wijze mangaanknollen van de oceaanbodem kunnen worden verzameld. Deze knollen worden over een afstand van 5 km van de zeebodem naar de oppervlakte getransporteerd om aan land te worden verwerkt tot grondstoffen voor batterijen. Samen met onze strategische partner, The Metals Company (TMC), ontwikkelen we het traject van een volledige toeleveringsketen van zeebodem naar kust, waarbij we rekening houden met uitdagingen op het gebied van technologie en milieu. Aan boord van ons schip ‘Hidden Gem’ bevindt zich ons verzamel- en transportsysteem bestaat uit een onderzees inzamelvoertuig en een verticaal transportsysteem om de mangaanknollen aan boord te krijgen.

Your role

Na een succesvolle test in 2022 gaan we met het project de volgende fase in, namelijk het optimaliseren en opschalen van het systeem. Bij ‘deep sea nodule collection’ komen veel verschillende processen bij elkaar: inkoop, engineering, milieu, regelgeving, transport en financiën. Als Assistent Project Manager (APM) ben jij primair verantwoordelijk voor compliance en ga jij daarnaast zorgdragen voor een goede structuur van de overige processen. Hierbij rapporteer je aan de projectmanager en werk je nauw samen met de engineering manager, lead engineers, document controller, cost controller en planner. Je geeft uitleg over de processen, past ze aan, verbetert ze en zorgt dat iedereen op dezelfde wijze werkt. Daarnaast organiseer je vergaderingen, bereidt ze voor, maakt gespreksverslagen en zorgt dat alle stukken up-to-date zijn.

What we expect from you

 • Je hebt een afgeronde technische opleiding op hbo of wo niveau;

 • Je beschikt over minimaal vijf jaar werkervaring als project engineer / document controller;

 • Je vindt het leuk om nieuwe dingen op te pakken en zaken goed te regelen;

 • Je bent communicatief sterk en kan je ook schriftelijk goed  uitdrukken;

 • Je kan je goed uitdrukken in het Engels;

 • Kennis van Sharepoint is een pré.

What we offer you

Werken bij Allseas betekent werken in een dynamische, snelle, ondernemende omgeving, met creatief denken, samenwerking en een nuchtere cultuur als kern. Je wordt ondersteund door professionele, toegewijde collega’s die met hun kennis je carrière vooruit zullen helpen.

Je kunt van ons verwachten:

 • Concurrerend marktconform salaris en uitstekend pensioenplan;

 • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen;

 • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden;

 • Bedrijfsfitnessplan;

 • Uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching;

 • Commissies, feesten en (sportieve) evenementen.

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdiend. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen.

Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door deze uitdagende job op te pakken, kijken we uit naar je CV en motivatiebrief! Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Voor vragen kun je mailen met Paul Eliëns, recruiter via pes@allseas.com. Een online persoonlijkheidsvragenlijst en een pre-employment screening maken deel uit van de selectieprocedure

 

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Project Management
Location: Delft
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800