Service Engineer Hydraulics


Service Engineer Hydraulics

Voor onze locatie in Rotterdam (Bluemarine Offshore Yard Service, BOYS) zijn wij op zoek naar een Service Engineer Hydraulics. BOYS is het logistieke centrum voor projectmaterialen en scheepsbevoorrading en draagt zorg voor opslag van materialen en het onderhoud van materieel dat gebruikt wordt tijdens projecten. Samen met zeven collega Service Engineers, waarvan nog een collega gespecialiseerd in Hydraulics, zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van hydraulische apparatuur en assisteert je Equipment Mechanics met alle apparatuur op onze werven, werkplaatsen en aan boord van onze schepen.

Je werkt zowel onshore als off site, niet meer dan 5 weken aaneengesloten.

Jouw rol

Als Service Engineer Hydraulics ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en service aan hydraulische apparatuur en draag je zorg voor de uitvoering van hydraulisch slangenbeheer en inspecties. Je faciliteert hydraulische expertise aan de organisatie en bent verantwoordelijk voor de inspectie en certificering van hydraulische apparatuur.

Daarnaast:

  • Neem je de verantwoordelijkheid voor een veilige en efficiënte uitvoering van werkzaamheden aan boord en op locatie;
  • Voer je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit op het hoogst mogelijke professionele niveau;
  • Houd je de administratie en registratie van alle gekeurde apparatuur up-to-date, zowel op papier als in de beschikbare IT-systemen.

Wij verwachten van jou

Wij zoeken een resultaatgerichte en gemotiveerde Service Engineer die vanuit een can-do mentaliteit prioriteiten kan stellen en het werk kan organiseren.

  • MBO diploma of gelijkwaardig;

  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring met hydraulische slagen en koppelingen;

  • Ervaring met hydraulische tekeningen en systemen;

  • Kennis van relevante klassevoorschriften;

  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; correspondentie van de technische documenten is in het Engels;

  • Kunnen werken met Microsoft Office en ervaring met een ERP.

Wij bieden jou

Bij Allseas krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, om plezier te hebben en trots te zijn op wat je samen bereikt. Wij durven risico’s te nemen om baanbrekende veranderingen in de offshore energiemarkt mogelijk te maken. Bij ons kom je terecht in een dynamische, nuchtere omgeving waar samenwerken centraal staat en je ondersteund wordt door ervaren en toegewijde collega’s die je vooruit zullen helpen in je carrière.

  • Marktconform salaris en uitstekende pensioenregeling;
  • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen;
  • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden;
  • Uitgebreide trainings- en ontwikkelingsprogramma's, studiebudgetten en coaching;
  • Werken in een internationale omgeving;
  • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen.

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdiend. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op de feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen

Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door in deze uitdagende functie te duiken, dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'.

Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Technical Department
Location: Rotterdam
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800