Administratief medewerker Learning & Development (L&D)


Administratief medewerker Learning & Development (L&D)

Hou je ervan om als een spin in het web een team te ondersteunen en ontzorgen? Heb jij affiniteit met Learning en Development (L&D)? Dan zijn we op zoek naar jou.

Bij Allseas krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, om plezier te hebben en trots te zijn op wat je samen bereikt. Wij durven risico’s te nemen om baanbrekende veranderingen in de offshore energiemarkt mogelijk te maken. Bij ons kom je terecht in een dynamische, nuchtere omgeving waar samenwerken centraal staat en je ondersteund wordt door ervaren en toegewijde collega’s die je vooruit zullen helpen in je carrière. 

Your role

Voor onze HR afdeling zijn wij op zoek naar een administratief medewerker Learning & Development om ons L&D team versterken. Het team bestaat uit 10 enthousiaste collega’s die werkzaam zijn in Essen (België) en Delft. Samen faciliteren zij onze medewerkers om te blijven groeien en ontwikkelingen. Van standaardtrainingen en het behalen van certificaten om te werken op bijvoorbeeld ons schip Pioneering Spirit of om vaardigheden en kennis uit te breiden.

Jij bent verantwoordelijk voor het plannen, organiseren, coördineren én evalueren van onze trainingen. De onmisbare schakel die zorgt dat alles intern op rolletjes loopt.

Zo vraag je vandaag offertes op, bestel je lunches en regel je trainingslocaties. Tussendoor verstuur je de deelnemerslijst van de training die volgende week gepland staat aan de trainer. Morgen stuur je de deelnemers (jouw collega’s) een evaluatie toe over hoe de training was. En kun je ze ook een certificaat toesturen.

Hoe je week er verder uit ziet? Je verstuurt de handouts en voorbereidingen van trainingen naar de deelnemers, je verwerkt deelnemerslijsten, je gaat in gesprek met trainingbureaus om trainingen in te plannen, je bekijkt de evaluatie van een training en verwerkt de certificaten in ons LMS systeem.

What we expect from you

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur administratief/secretarieel 
  • Je hebt ervaring met het plannen van afspraken, inplannen van trainingen, boeken van locaties, lunches
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift 
  • Ervaring met LMS is een pre!

Je werkt gestructureerd, punctueel en kan goed schakelen tussen meerdere taken. Je bent nieuwsgierig en neemt initiatief in het oppakken van taken en projecten. Je bent planmatig sterk. Je denkt mee in het verbeteren van administratieve processen. 

Je werkt voornamelijk vanuit Delft, maar zo nu en dan ga je ook naar Essen. Je mag hiervoor een Allseas bedrijfsauto lenen of carpoolt met collega’s.  

What we offer you

Werken bij Allseas geeft je de kans om te werken in een dynamische, snelle, ondernemende omgeving, met creatief denken, samenwerking met een nuchtere cultuur als kern. Je wordt ondersteund door professionele, toegewijde collega's om daarmee te profiteren van hun kennis die je carrière vooruit zal helpen. Jij kunt van ons verwachten:

  • Concurrerend marktconform salaris en uitstekend pensioenplan
  • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen
  • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden
  • Bedrijfsfitnessplan
  • Uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching
  • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen

Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door deze uitdagende job op te pakken, kijken we uit naar je CV en motivatiebrief! Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. 

Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: HR Offices & Yards
Location: Delft
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800