Equipment Electrician


Equipment Electrician

Om de industrie voor te blijven, ontwikkelen we vandaag de technologie van morgen en zetten we gedurfde ideeën om in state-of-the-art oplossingen om aan de steeds veranderende behoeften van de markt te voldoen.

We zijn momenteel op zoek naar een Equipment Electrician om ons Technical Services-team te versterken op de fabricage-, onderhouds-, reparatie- en testlocatie van Allseas in Heijningen. Technical Services maakt deel uit van de grotere technische afdeling, die onderhoud, reparatie en modificaties van onze schepen, werven en apparatuur efficiënt en effectief beheert.

Jouw rol

Als Equipment Electrician ben je verantwoordelijk voor de veilige en topprestaties van state-of-the-art pijplay productieapparatuur tijdens de projectuitvoeringsfase offshore. Dagelijkse taken omvatten het inspecteren en onderhouden van bestaande apparatuur, het bouwen en testen van elektrische systemen voor nieuwe apparatuur en het oplossen van problemen om de output en prestaties te optimaliseren. 

In deze rol zorg je ervoor dat de administratie en registratie van alle toegewezen apparatuur up-to-date is en assisteer je waar nodig bij reparaties en onderhoud van ander materieel op werf on- en offshore.

Wij verwachten van jou

We zijn op zoek naar een gepassioneerde, servicegerichte elektricien met een gedetailleerd begrip van elektrische systemen en componenten en uitstekende vaardigheden op het gebied van probleemoplossing. Je hebt relevante ervaring in een offshore of maritieme omgeving.
Een hoog niveau van veiligheidsbewustzijn is uiteraard een gegeven.

  • MBO niveau-4 elektrotechniek of LTS+ met relevante werkervaring
  • Ervaring met het werken met elektrische panelen, schakelkasten en aansluitdozen
  • Kennis van NEN-3140 en NEN-1010
  • Uitstekende Nederlandse taalvaardigheid en goede beheersing van de Engelse taal

Wij bieden jou

Sluit je aan bij een dynamisch, toonaangevend technisch bedrijf met korte communicatielijnen, een positieve, collaboratieve en creatieve werkomgeving met teamspirit als kern.

Je kunt rekenen op 30 vakantiedagen (fte), goed salaris, reiskostenvergoeding, bedrijfs fitness plan, pensioenregelingen en de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de collectieve zorgverzekering, persoonlijke groei- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder studiebudgetten, opleiding en coaching.

Solliciteren kan via de knop 'Solliciteren' door je cv en motivatie te uploaden.

Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Technical Department
Location: Heijningen
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800