Technical Services Co-ordinator


Technical Services Co-ordinator

Om de industrie voor te blijven, ontwikkelen wij vandaag de technologie van morgen en zetten wij gedurfde ideeën om in state-of-the-art oplossingen om aan de steeds veranderende behoeften van de markt te voldoen. Vertrouw je op je eigen visie en heb je de moed om die na te streven? Sluit je dan aan bij de denkers, leiders en visionairs van Allseas!

Wij zijn op zoek naar een Technical Services Co-ordinator om onze Technical Service Department (TSD), onderdeel van de Technische Dienst (TD), op onze indrukwekkende fabricage locatie in Heijningen te versterken. Allseas Fabricage verzorgt de fabricage-, test- en coattaken in ondersteuning van de offshore verrichtingen van Allseas.

Your role

Als Technical Services Co-ordinator is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de werf uitrusting fit for purpose is. Jij coördineert daarom het onderhoud en de reparaties van alle vaste machines en werf equipment en zorgt ervoor dat dit veilig wordt uitgevoerd. Daarnaast zorg je ervoor dat alle inspectie documenten en werkorders worden afgemeld en ingediend. Ook ben je er verantwoordelijk voor dat het geplande onderhoudssysteem up-to-date is om milieuschade of downtime te voorkomen.

Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit:

  • Het onderhouden van de technische bibliotheek van de site en alle assets/apparatuur;
  • Je onderhoudt nauw contact met andere afdelingen om hun activiteiten te ondersteunen;
  • Het voorbereiden van de jaarlijkse budgetten voor de benodigde apparatuur.

In de functie van Technical Services Co-ordinator promoot je ook een veilige en gezonde werkomgeving voor medewerkers en aannemers die binnen Allseas werken.

What we expect from you

Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte en gemotiveerde Technical Services Co-ordinator die in staat is om prioriteiten te stellen en het werk vanuit een can-do mentaliteit kan organiseren.
 
Daarnaast heb jij:
  • Miminaal een MBO niveau 4 opleiding in Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
  • Minimaal drie jaar ervaring bij voorkeur binnen de offshore of maakindustrie;
  • Affiniteit met de offshore of maritieme industrie;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

What we offer you

Bij Allseas krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, om plezier te hebben en trots te zijn op wat je samen bereikt. Wij durven risico’s te nemen om baanbrekende veranderingen in de offshore energiemarkt mogelijk te maken. Bij ons kom je terecht in een dynamische, nuchtere omgeving waar samenwerken centraal staat en je ondersteund wordt door ervaren en toegewijde collega’s die je vooruit zullen helpen in je carrière.

  • Marktconform salaris en uitstekende pensioenregeling;
  • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen;
  • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden;
  • Uitgebreide trainings- en ontwikkelingsprogramma's, studiebudgetten en coaching;
  • Werken in een internationale omgeving;
  • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen.

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdiend. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op de feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen

Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door in deze uitdagende functie te duiken, dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'.

Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Technical Department
Location: Heijningen
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800