Planning Co-ordinator Officer


Planning Co-ordinator Officer

Voor ons fabricage-, test- en onderhoudscentrum te Heijningen zijn wij op zoek naar een ambitieuze en leergierige Planning Co-ordinator Officer om het logistieke team verder te versterken.

Allseas is een toonaangevende aannemer in de offshore energiemarkt. Wij verleggen voortdurend de bestaande grenzen van techniek en zijn experts in het ontwerp en de uitvoering van grote en complexe offshoreprojecten. Onze veelzijdige vloot van gespecialiseerde schepen die we zelf ontworpen hebben werkt wereldwijd en is voorzien van de meest geavanceerde apparatuur en systemen. Allseas is actief op vier terreinen: pijplijninstallatie, zwaar hijswerk, diepzeemijnbouw en afvalopvang in rivieren.

Samen met jouw collega’s verwerk je de apparatuur en onderdelen die terugkomen van onze projecten wereldwijd. De apparatuur wordt gelost uit containers, in onderhoud genomen en gezamenlijk met de onderdelen weer opgeslagen voor toekomstige projecten. Je houdt het magazijn op orde en houdt je collega’s op de hoogte van je resultaten. Het veiligheidsaspect verlies je niet uit het oog.

Bij Allseas gaan we verder dan bestaande toepassingen en nemen het onmogelijke als uitgangspunt. Zo realiseren wij technische doorbraken en blijven wij koploper in de markt. Vertrouw je op je eigen visie en heb je de moed om die na te streven? Sluit je dan aan bij de denkers, leiders en visionairs van Allseas!

Your role

In de rol van Planning & Co-ordination Officer heb je de volledige verantwoordelijkheid voor de dagelijkse planning en coördinatie van de materialenstroom voor de schepen en afdelingen binnen Allseas. Je werkt nauw samen met het magazijn om gezamenlijk tot een effectieve en efficiënte operationele planning te komen. Door regelmatig overleg met lokale voormannen ben jij tijdig op de hoogte van ontwikkelingen binnen de organisatie.

Deze functie is als Junior functie beschikbaar waarin je als assistent van de Planning & Co-ordination Officer samen logistieke operaties op de Heijningen Yard coördineert en controleert. Ook verzorg je (de)mobilisaties van/naar onze schepen, dien je inklaringsverzoeken in bij onze douane agent en voorzie je het magazijn van instructies ter uitvoering ervan.

Hiernaast zorg jij in deze functie voor:

 • Volledige, correcte en tijdige levering van alle benodigde materialen;
 • Naleving van autoriteiten (bijv. douane, OMWB);
 • Controle op de verwerking van stukgoed, apparatuur en douane & gevaarlijke goederen (in containers);
 • Containermanagement, beheer van de pipestack en overige opslaglocaties;
 • Planning van transport van/naar diverse bestemmingen;
 • Veilig en praktisch verloop van jouw geplande operaties;
 • Administratieve ondersteuning binnen de afdeling;
 • Opvolging van werkorders en logistieke verzoeken vanuit de organisatie;
 • Klantenservice aan schepen en afdelingen;
 • Coördinatie van onderaannemers.

What we expect from you

 • MBO diploma (bij voorkeur in de logistiek);
 • Minimaal 1 jaar ervaring binnen logistieke planning en/of maritieme operaties;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

What we offer you

Werken bij Allseas geeft je de kans om te werken in een dynamische, snelle, ondernemende omgeving, met creatief denken, samenwerking met een nuchtere cultuur als kern. Je wordt ondersteund door professionele, toegewijde collega's om daarmee te profiteren van hun kennis die je carrière vooruit zal helpen.

Jij kunt van ons verwachten:

 • Concurrerend marktconform salaris en uitstekend pensioenplan
 • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen
 • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden
 • Uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching
 • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen
 • We geloven sterk in de kracht van diversiteit op onze yard en zijn erin geslaagd om een werkplek te creëren waar mensen met een beperking, indien nodig, kunnen worden ondersteund in hun rol, bijvoorbeeld door de werkplek aan te passen. Voel je vrij om ons te laten weten wat jouw omstandigheden zijn wanneer je solliciteert.

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdiend. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op de feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen

Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door deze uitdagende job op te pakken, kijken we uit naar je CV en motivatiebrief! Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'.

Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Fabrication
Location: Heijningen
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800