Scrum Master


Scrum Master

Ben jij de Scrum Master die de agile aanpak implementeert bij de engineering teams van Allseas? Help jij onze engineers, tekenaars en projectmanagers van onze heavy lift en pipelay-projecten om agile te werken, met als doel Allseas nog effectiever en innovatiever te maken? 

Bij Allseas geven we elkaar de vrijheid om te presteren, te ontwikkelen, plezier te hebben en trots te zijn op wat we samen bereiken. Wij zijn pioniers in hart en nieren. In een wereld die meer dan ooit verandert, vinden we voortdurend nieuwe manieren om baanbrekende vooruitgang in de offshore-energiemarkt mogelijk te maken en te implementeren.

Your role

Allseas is bezig met een agile transformatie van de Projectorganisatie en de Innovatie afdeling. De Projectorganisatie is verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitvoeren van grote complexe offshore projecten gericht op Heavy Lift en Pipelay. De afdeling Innovatie innoveert binnen diverse disciplines, zoals werktuigbouw, scheepsbouw en software en optimaliseert onze veelzijdige vloot van gespecialiseerde schepen en geavanceerde apparatuur en systemen. 

Je wordt onderdeel van een team van scrum masters en agile-coaches. Als Scrum Master ga je de agile teams in onze Projectorganisatie en de Innovatie afdeling ondersteunen bij het werken met agile. Je onboard nieuwe teams, faciliteert scrum-events, en coacht jouw teams gericht op zelf organisatie. Ook ondersteun je bij het opschalen van Agile en help je de teams in de geïntegreerde portfolio planning. Je bent de ‘go to person’ voor optimaal gebruik van de planning tools zoals Azure DevOps. Tevens coach je de product owners en teamleden in agile, scrum-praktijken en zelforganisatie. 

Andere voorkomende werkzaamheden zijn:
Trainingen geven over de basisprincipes van Agile, SCRUM en Allseas-specifieke implementaties.
Identificeren en oplossen van obstakels die teams belemmeren in hun voortgang 
Creëren van de juiste omgeving van continue leren en verbeteren en de teams helpen om zich continue te ontwikkelen en agile te laten werken voor hen.
Actief bijdragen aan het Agile-team bestaande uit agile-coaches en scrum masters.

What we expect from you

Een Bachelor diploma (bij voorkeur technisch) en agile certificeringen; Professional Scrum Master 
(PSM I, II).
Minimaal 3 jaar ervaring als scrum master met agile teams.
Ervaring met SCRUM en agile-methodologieën, ervaring met scaled agile (SAFe) is een pre.
Ervaring met het faciliteren van trainingen en workshops.
Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Je vindt het belangrijk dat het team zich ontwikkelt en doet dat vanuit een ondersteunende rol en stimuleert zelfstandige beslissingen. Je ben in staat om agile te laten werken voor Allseas in plaats van andersom. Ook werk je graag in een innovatieve omgeving met betrokken hoogopgeleide medewerkers. Daarnaast ben je een echte zelfstarter en ga je graag zelfstandig aan de gang.  

What we offer you

Werken bij Allseas betekent werken in een dynamische, snelle, ondernemende omgeving, met creatief denken, samenwerking en een nuchtere cultuur als kern. Je wordt ondersteund door professionele, toegewijde collega’s die met hun kennis je carrière vooruit zullen helpen.

Je kunt van ons verwachten;

  • Concurrerend marktconform salaris en uitstekend pensioenplan
  • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen;
  • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden;
  • Bedrijfsfitnessplan;
  • Uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching; 
  • Commissies, feesten en (sportieve) evenementen.

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdiend. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen.

Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door deze uitdagende job op te pakken, kijken we uit naar je CV en motivatiebrief! Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Voor vragen kun je mailen met Paul Eliëns, recruiter via pes@allseas.com. Een online persoonlijkheidsvragenlijst en een pre-employment screening maken deel uit van de selectieprocedure

 

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Project Management
Location: Delft
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800