IT Support Desk Medewerker


IT Support Desk Medewerker

Maak jij het verschil als IT Support Desk Medewerker bij Allseas! Als IT Support Desk Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle IT gerelateerde vraagstukken en problemen. Ben jij tech savy, werk je gestructureerd en ga je een IT uitdaging niet uit de weg? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie.

Jouw rol

Onze IT Support Desk biedt ondersteuning aan onze collega’s in Nederland maar ook onze kantoren in het buitenland en onze schepen wereldwijd. Hierdoor is geen dag hetzelfde bij de IT Support Desk. In deze zeer afwisselende, dynamische en leerzame werkomgeving zijn onze collega’s primair bezig met gebruikersondersteuning en het oplossen van problemen. Maar ook zorgen zij ervoor zorg dat de werkplekken efficiënt zijn ingericht zodat onze klanten hier probleemloos op kunnen werken. Verder installeren ze laptops, desktops en mobiele telefoons om deze daarna uit te leveren.

Bij Allseas hebben wij een plek voor jou als IT Support Desk medewerker die samen met een gedreven team de ruggengraat zal vormen van Allseas. Wij zijn op zoek naar een young professional die het vooral leuk vindt om contact te houden met onze klanten. Of vraagstukken nu telefonisch, via de mail, balie of via het selfservice portal binnenkomen, je pakt deze enthousiast op! Om de vraag zo goed mogelijk in kaart te brengen, is het belangrijk dat je goed kunt analyseren en communicatief vaardig bent om de kern van het probleem te achterhalen en deze zo duidelijk mogelijk te registreren in Topdesk.

Wij verwachten van jou

Voor deze afwisselende functie zoeken wij een collega met een dienstverlenende instelling die het vooral een uitdaging vindt om samen met collega’s de IT Support Desk naar een hoger niveau te tillen. Je bent leergierig, ondernemend, stressbestendig en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder ben je administratief sterk en bezit over uitstekende communicatieve eigenschappen.

Voor de perfecte match voldoe je nog aan onderstaande eisen;

  • Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding in een IT gerelateerde richting; Globale kennis van ITIL, Microsoft Windows, Microsoft Office, SharePoint, Active Directory en Azure;

  • Ervaring met ITSM tooling;

  • Beheers je de Engelse taal in woord en geschrift;

  • Heb je een service gerichte instelling en een klantgerichte mindset.

Wij bieden jou

Werken bij Allseas betekent werken binnen een dynamisch, snel veranderend bedrijf, dat actief is in een constant veranderende industrie. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waar je creatief uitgedaagd wordt om het beste van jezelf te laten zien. Binnen Allseas zijn volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden waarmee je je persoonlijk en professioneel kunt ontwikkelen.

Wat kun je van ons verwachten:

  • Concurrerend marktconform salaris en uitstekend pensioenplan;

  • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen;

  • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden;

  • Bedrijfsfitnessplan;

  • Uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching;

  • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen.

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdiend. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen.

Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door deze uitdagende job op te pakken, solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Voor vragen kun je mailen met Paul Eliëns, recruiter via pes@allseas.com. Een online persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de selectieprocedure

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Information Systems and Technology
Location: Delft
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800