Calculator - Staalconstructies


Calculator - Staalconstructies

Ben jij op zoek naar serieuze uitdagingen in offshore constructies en zware staalbouw? Ons gemotiveerde team in Heijningen is op zoek naar een extra calculator.

In Heijningen bevindt zich de fabricage-, onderhoud-, reparatie- en testlocatie van Allseas.

Je komt te werken in een organisatie die zich met name focust op de offshore. Denk daarbij onder andere aan onderdelen die nodig zijn voor onze pijplegprojecten en bijbehorende subsea-constructies. Maar ook Lifting equipment zoals spreaderbars, liftingpoints en componenten voor onze schepen waaronder “Pioneering Spirit”. En innovatieve one-of-a-kind structures, bijvoorbeeld voor polymetallic nodule collection.

Jouw rol

Als calculator analyseer je aanvraagdocumenten van onze klanten en ben je verantwoordelijk voor het maken van kostenramingen en begrotingen. Ook vraag je offertes van onderaannemers en leveranciers aan en vergelijkt deze. Je trekt de materialen uit op basis van ontvangen bestekken en tekeningen of op basis van je eigen klant specifieke advies en ontwerp.

Jij bent het aanspreekpunt voor de klant. Door jouw betrokkenheid en technisch kennis weten jullie een goede relatie op te bouwen. Je zorgt ervoor dat er tijdig en adequaat gereageerd wordt op de vragen vanuit de markt. Je zorgt voor duidelijke offertes, begrijpelijk voor onze klant.

Wij verwachten van jou

Je bent een echte teamspeler die samen met collega’s voor resultaat gaat. Je kunt nu eenmaal niet alles weten. Je houdt daarbij van aanpakken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Jij hebt:

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een technisch commerciële omgeving;

  • MBO+ werk- en denkniveau, richting Werktuigbouwkunde, Civiele techniek;

  • Achtergrond in fabricage van offshore en zware staalbouw.

Wij bieden jou

Werken bij Allseas geeft je de kans om te werken in een dynamische, snelle, ondernemende omgeving, met creatief denken, samenwerking met een nuchtere cultuur als kern. Je wordt ondersteund door professionele, toegewijde collega's om daarmee te profiteren van hun kennis die je carrière vooruit zal helpen.

Jij kunt van ons verwachten:

  • Concurrerend marktconform salaris en uitstekend pensioenplan;

  • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen;

  • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden;

  • Bedrijfsfitnessplan;

  • Uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching;

  • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen.

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdiend. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op de feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen

Geinteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door in deze spannende kans te duiken, kijken we uit naar je CV en motivatiebrief! Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'.

Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Fabrication
Location: Heijningen
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800