Planning Co-ordinator Officer - Junior


Planning Co-ordinator Officer - Junior

Allseas is een toonaangevende aannemer in de offshore energiemarkt. Wij verleggen voortdurend de bestaande grenzen van techniek en zijn experts in het ontwerp en de uitvoering van grote en complexe offshoreprojecten. Onze veelzijdige vloot van gespecialiseerde schepen die we zelf ontworpen hebben werkt wereldwijd en is voorzien van de meest geavanceerde apparatuur en systemen. Allseas is actief op vier terreinen: pijplijninstallatie, zwaar hijswerk, diepzeemijnbouw en afvalopvang in rivieren.

Bij Allseas gaan we verder dan bestaande toepassingen en nemen het onmogelijke als uitgangspunt. Zo realiseren wij technische doorbraken en blijven wij koploper in de markt. Vertrouw je op je eigen visie en heb je de moed om die na te streven? Sluit je dan aan bij de denkers, leiders en visionairs van Allseas!

We hebben een geweldige kans voor een ambitieuze, leergierige Junior Planning & Co-ordination Officer om onze Material Management Department (BOYS) in Rotterdam, Nederland, te versterken.

BOYS (Bluemarine Offshore Yard Service BV), onze werf in Rotterdam, vormt de logistieke spil van Allseas. Deze locatie zorgt voor opslag en handling ten behoeve van projecten op al onze locaties wereldwijd, zowel onshore als offshore.  Deze rol is een uitstekende en spannende kans om je carrière in de logistiek te starten en verder te ontwikkelen!

Your role

De rol van Junior Planning & Co-ordination Officer leidt je uiteindelijk naar de functie van Planning & Co-ordination Officer, waar je de volledige verantwoordelijkheid hebt voor een efficiënte en effectieve planning, coördinatie en materiaalbeheer voorschepen, projecten en afdelingen van Allseas De functie die we op dit moment beschikbaar hebben is het startpunt voor deze diverse en uitdagende rol.

In de rol van Junior Planning & Co-ordination Officer start je met het assisteren van de Planning & Co-ordination Officer door het mede-coördineren en controleren van lokale operaties op de BOYS Yard/Material Management en het verzorgen van de mobilisatie/demobilisatie van projecten/schepen (inclusief backload). Samen ben je verantwoordelijk voor de materialenstroomnaar onze schepen. 

Hiernaast zorg jij in deze functie voor:

 • Volledige, correcte en tijdige levering van alle benodigde materialen voor verder transport
 • Naleving van autoriteiten (bijv. douane, DCMR)
 • Controle van prestaties, douanegoederen, gas/gevaarlijke goederen, ladingen, containers/reefers
 • Externe opslagcoördinatie en -controle
 • Containermanagement
 • Dagelijkse communicatie met de afdeling Chartering & Logistiek
 • Wekelijkse updates voor interne doeleinden
 • Klantenservice aan schepen, projecten en afdelingen
 • Coördinatie van alarmen voor BHV
 • Facilitaire taken BOYS Yard (coördinatie)

What we expect from you

 • MBO diploma (bij voorkeur in de logistiek)
 • 1 jaar ervaring binnen logistieke planning en/of maritieme operaties
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift

What we offer you

Werken bij Allseas geeft je de kans om te werken in een dynamische, snelle, ondernemende omgeving, met creatief denken, samenwerking met een nuchtere cultuur als kern. Je wordt ondersteund door professionele, toegewijde collega's om daarmee te profiteren van hun kennis die je carrière vooruit zal helpen.

Jij kunt van ons verwachten:

 • Concurrerend marktconform salaris en uitstekend pensioenplan
 • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen
 • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden
 • Uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching
 • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen

We geloven sterk in de kracht van diversiteit op onze yard en zijn erin geslaagd om een werkplek te creëren waar mensen met een beperking, indien nodig, kunnen worden ondersteund in hun rol, bijvoorbeeld door de werkplek aan te passen. Voel je vrij om ons te laten weten wat jouw omstandigheden zijn wanneer je solliciteert.

Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door deze uitdagende job op te pakken, kijken we uit naar je CV en motivatiebrief! Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'.

Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Materials Management
Location: Rotterdam
Workweek: 40 hours
This vacancy is closed.