Supply Chain Co-ordinator


Supply Chain Co-ordinator

Wij zijn pioniers in hart en nieren. In een wereld die meer dan ooit in beweging is, vinden wij voortdurend nieuwe kansen om baanbrekende veranderingen in de offshore energiemarkt mogelijk te maken en te gebruiken.

Kom jij als Supply Chain Co-ordinator ons team in Delft versterken? Ben je bereid om te reizen naar onze internationale kantoren in Perth en Houston? Dit is jouw kans!

De unit Supply Chain Co-ordination is verantwoordelijk voor wereldwijde coördinatie van alle materialen binnen de Allseas supply chain (onshore en offshore). Samen met 5 collega’s zorg jij ervoor dat de benodigde materialen voor onze projecten, op heavy lift- en pijplegprojecten, tijdig op plaats van bestemming zijn.

Your role

Als Supply Chain Co-ordinator ben je verantwoordelijk voor een optimaal werkende supply chain en coördineer je alles rondom de goederenstromen. Je bent bewust bezig met efficiëntie en zoekt mogelijkheden om te besparen.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle supply chain bewegingen binnen een van de vele projecten die Allseas realiseert. Ook ben je een echte spin in het web, de afdelingen Chartering & Logistics, Procurment en Material Management werken goed met elkaar samen, mede dankzij jouw hulp. Je verzamelt informatie van verschillende disciplines over de te verwachten project scopes en vertaalt deze naar goederenstromen zodat wanneer het project van start gaat, dit vlekkeloos verloopt.

Met een pro-actieve houding verbind je continu de Engineering en supply chain disciplines binnen Allseas. Zo houdt je o.a. huur-, subcontractor- en de reguliere projectmaterialen strak in de gaten.

Onze projecten vinden wereldwijd plaats, waardoor het belangrijk is om vooraf de mogelijke risico’s in kaart te brengen. Jij neemt als Supply Chain Co-ordinator hierin de lead! Je zoekt bijvoorbeeld uit of er importrestricties zijn en welke inco-terms er zijn afgesproken met subcontractors. Je brengt alle partijen hiervan op de hoogte en zorgt dat de vervolgstappen in de keten soepel verlopen. Dat betekent ook werkbezoeken aan onze internationale kantoren in bijvoorbeeld Houston of Perth.

Uiteraard evalueer je de supply chain prestaties na voltooiing van het project en verbetermogelijkheden deel je met de verantwoordelijke afdelingen en past eventuele procedures en werkinstructies aan.

What we expect from you

De kandidaat die wij zoeken is sterk in het plannen en organiseren, neemt initiatief en handelt met overtuigingskracht.

Daarnaast heb jij

  • BSc-diploma met een logistieke, Supply Chain of technische achtergrond
  • Minimaal 2 jaar ervaring in Supply Chain, Logistiek of Warehousing operaties
  • Kennis van Supply Chain processen, transportmodaliteiten en douaneformaliteiten
  • Ervaring in de offshore-industrie en technische materiaalkennis zijn een pré
  • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
  • In het bezit van een Rijbewijs B, bereid om te reizen zowel nationaal als internationaal

What we offer you

Bij Allseas krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, om plezier te hebben en trots te zijn op wat je samen bereikt. Wij durven risico’s te nemen om baanbrekende veranderingen in de offshore energiemarkt mogelijk te maken. Bij ons kom je terecht in een dynamische, nuchtere omgeving waar samenwerken centraal staat. Je wordt ondersteund door ervaren en toegewijde collega’s die je vooruithelpen in je carrière. Daarnaast kun je verwachten:

  • 30 vakantiedagen (FTE)
  • Goed salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregelingen en de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de collectieve ziektekostenverzekering
  • Persoonlijke en professionele groei- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder studiebudgetten, training en coaching
  • Gezonde balans tussen werk en privé, met gesubsidieerde sportlidmaatschappen (Bedrijfsfitness programma). Daarnaast zijn er ook Allseas sportteams die bijvoorbeeld voetballen, squashen of roeien.

Als je het gevoel hebt dat je een bijdrage kunt leveren aan ons bedrijf door in deze uitdagende rol te duiken, dan kijken we uit naar je CV en motivatiebrief.

Solliciteer dan via de Apply knop.

Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Materials Management
Location: Delft
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800