Facilitair Co-ordinator


Facilitair Co-ordinator

Op onze fabricage-, test-, en onderhoudslocatie in Heijningen is altijd iets te doen!

Kun jij goed zelfstandig werken en word je er enthousiast van om in de lead te zijn van verbetertrajecten? Krijg je energie van het werken aan diverse taken in een snelle, deadline gestuurde omgeving?

Wij zijn op zoek naar een ervaren en enthousiaste Facilitair Co-ordinator (32-40 uur) ter ondersteuning van de afdeling Shared Services. De afdeling is een one-stop-shop voor activiteiten in Heijningen die organisatie breed worden ingezet. Als eerste aanspreekpunt voor bezoekers en collega’s, ben jij het gezicht en de stem van onze locatie in Heijningen. Als je zelfverzekerd omgaat met mensen van alle niveaus, goed georganiseerd bent met oog voor detail, is dit jouw ideale rol!


Your role

In de functie van Facilitair Co-ordinator vervul je een belangrijke rol als project lead voor verbeteringstrajecten ten aanzien van de locatie. Je houdt je bezig met coördinerende taken zoals het regelen van facilitaire aangelegenheden en je bent ervoor verantwoordelijk dat alle collega’s in het bezit zijn van de juiste trainingen.

Daarnaast onderhoud je contact met uitzendbureaus voor het inplannen van flexibel personeel. Je hebt affiniteit met IT-systemen en bent in staat om je dit snel eigen te maken. Kortom, een afwisselende en uitdagende functie waar jij als pro-actieve professional zeker je ambities kunt waarmaken en meerwaarde kunt bieden!

What we expect from you

Voor deze centrale functie zijn wij op zoek naar een aanpakker, een enthousiaste doener die stevig in zijn of haar schoenen staat. Onze ideale kandidaat heeft een flexibele en gestructureerde aanpak en een can-do mentaliteit.

Daarnaast heb jij:

 • Minimaal 5 jaar administratieve, coördinerende werkervaring in een soortgelijke omgeving;
 • MBO diploma of MBO werk-/denk niveau;
 • Goede kennis van SharePoint, Excel en Word;
 • Affiniteit met IT/ERP-systemen;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

What we offer you

Bij Allseas krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, om plezier te hebben en trots te zijn op wat je samen bereikt. Wij durven risico’s te nemen om baanbrekende veranderingen in de offshore energiemarkt mogelijk te maken.

Bij ons kom je terecht in een dynamische, nuchtere omgeving waar samenwerken centraal staat en je ondersteund wordt door ervaren en toegewijde collega’s die je vooruit zullen helpen in je carrière.

Jij kunt van ons verwachten

 • Concurrerend marktconform salaris en uitstekend pensioenplan
 • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen
 • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden
 • Bedrijfs fitness plan
 • Uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching
 • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door deze uitdagende job op te pakken, dan kijken we uit naar je CV en motivatiebrief!

Solliciteren doe je via de knop 'Solliciteren'.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Fabrication
Location: Heijningen
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800