Draftsman / Tekenaar - Senior


Draftsman / Tekenaar - Senior

Voor onze Tekenkamer in Delft zijn wij op zoek naar Senior Tekenaars m/v (32-40 uur/week). De Tekenkamer is verantwoordelijk voor alle tekenwerkzaamheden voor de gehele organisatie.

Your role

Als Senior Tekenaar maak je zelfstandig gedetailleerde tekeningen van constructies en/of apparatuur volgens de aangeleverde specificaties en geldende standards. AutoCad en Inventor hebben geen geheimen voor jou en met jouw kennis en achtergrond kun jij direct aan de slag. 

Je werkt samen met collega's en signaleert technische problemen en zoek je naar oplossingen om daarmee de kwaliteit van het team continue te blijven verbeteren. Je krijgt energie van het delen van je kennis en begeleidt je junior collega’s in de beste manier van werken. 

What we expect from you

Om succesvol te zijn in deze rol heb je

  • Diploma HTS Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
  • Minimaal 7 jaar relevante werkervaring in een technische omgeving 
  • Ervaring met AutoCad / Inventor 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als gesproken

What we offer you

Werken bij Allseas is werken in een dynamische organisatie in een industrie die ontwikkelt naar duurzaamheid. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waar je je creatieve denken kunt uitdagen en jezelf zowel professioneel als persoonlijk kunt ontwikkelen.

Uiteraard ontvang je een goed salaris en reiskostenvergoeding, bedrijfs fitness plan en collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregelingen, flexibele werktijden en 30 vakantiedagen.

Geïnteresseerd?
Als je het gevoel hebt dat deze functie bij jou past, solliciteer dan via de sollicitatieknop. We kijken uit naar je cv en motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Drawing Office
Location: Delft
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800