Projectleider Fabrication / Unit Head


Projectleider Fabrication / Unit Head

Voor onze locatie in Heijningen zijn wij op zoek naar een Projectleider Fabrication / Unit Head om het team te komen versterken. 
In deze rol ben je als een spin in het web betrokken bij het gehele product van voorbereiding tot aflevering en daar word jij enthousiast van! Tijdens de afwezigheid van de Manager Fabrication fungeer jij als back-up.

Allseas Fabrication verzorgt de fabricage-, test- en coattaken in ondersteuning van de offshore verrichtingen van Allseas.
Om onze positie als koploper te behouden, ontwikkelen we de technologie van morgen, vandaag. Zo transformeren wij gewaagde ideeën naar de allernieuwste technologieën om te voldoen aan de behoeftes van de constant veranderende markt. Heb jij een sterke eigen visie en ben je niet bang deze te volgen? Sluit je dan aan bij de denkers, leiders en visionairs van Allseas!

Jouw rol

In deze dynamische en veelzijdige rol pak jij zelfstandig projecten op voor zowel in- als externe klanten en ben je verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van de gehele projectplanning. Bij omvangrijke projecten ben jij de lead projectleider met ondersteuning van een Workplanner. 

Daarnaast functioneer je als Unit Head en geef je leiding aan de Workplanners en Inkoper en controleer je de lopende projecten op risico’s van kwaliteit, planning, levertijd en budget. 

Vanuit de visie om kennis en partnerschap verder te integreren werk je nauw samen met collega’s op ons hoofdkantoor in Delft. 

Wij verwachten van jou

Onze ideale kandidaat is een bruggenbouwer met de ambitie om op termijn door te groeien naar de rol van Manager Fabrication. Je functioneert het beste in een dynamische omgeving waar pro-activiteit en samenwerken centraal staat.

Daarnaast heb je

  • Afgeronde technische opleiding op HBO niveau 
  • 5 jaar werkervaring als projectleider in de offshore / maritieme markt
  • Sterke communicatieve vaardigheden in de Engelse en Nederlandse taal
  • Administratief / Commercieel sterk 
  • Achtergrond in fabrication / staalbouw is een pre

Wij bieden jou

Werken bij Allseas betekent werken binnen een dynamisch, snel veranderend bedrijf, dat actief is in een constant veranderende industrie. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waar je creatief uitgedaagd wordt om het beste van jezelf te laten zien.

Binnen Allseas zijn volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden waarmee je je persoonlijk en professioneel kunt ontwikkelen.

Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden goed: wij bieden je o.a. een marktconform salaris, woon-werkverkeer vergoeding, pensioen, bedrijfs fitness plan, 30 vakantiedagen en collectieve zorgverzekering.

Interesse? 

Solliciteer dan nu via de ‘Apply’ knop. Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie.

Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Fabrication
Location: Heijningen
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800