Lasser / Welder


Lasser / Welder

Om onze positie als koploper te behouden, ontwikkelen we de technologie van morgen, vandaag. Zo transformeren wij gewaagde ideeën naar de allernieuwste technologieën om te voldoen aan de behoeftes van de constant veranderende markt. Heb jij een sterke eigen visie en ben je niet bang deze te volgen? Sluit je dan aan bij de denkers, leiders en visionairs van Allseas!

Wij zijn op zoek naar een ervaren Lasser om onze fabricage afdeling in Heijningen, Nederland, te versterken. Allseas Fabricage verzorgt de fabricage-, test- en coattaken in ondersteuning van de offshore verrichtingen van Allseas. Van de lasser wordt verwacht dat deze effectief en efficiënt laswerk verricht van het hoogste niveau, op locatie. De ideale kandidaat heeft ervaring met een breed scala aan materialen, heeft al verscheidene reparatie en fabricage opdrachten uitgevoerd en heeft een goed begrip van technische tekeningen en technische project gegevens.

Jouw rol

Als Lasser zijn jouw werkzaamheden:

 • Uitvoeren van al het laswerk dat wordt vereist door het project/leidinggevende
 • Plannen van alle laswerkzaamheden gerelateerd aan een project, vóór de start van het project, in overleg met de leidinggevende
 • Toepassen van logica en redenering voor het identificeren van voor- en nadelen voor alternatieve oplossingen of aanpakken van problemen
 • Lezen en begrijpen van project data
 • Routine-onderhoud plegen aan apparatuur en evalueren of verder onderhoud nodig is
 • Opsporen van incorrect functionerende apparatuur of materialen en leidinggevende inlichten

Wij verwachten van jou

Om deze rol succesvol in te vullen heb jij 

 • Minimaal een LTS-opleiding of gelijkwaardig opleidingsniveau met basiskennis van carbonstaal 
 • In het bezit van een MIGMAG (1,2 mm) certificering
 • Kennis en ervaring om WPS-documenten en lastekeningen te lezen
 • Kennis van lastechnieken, en middelen die betrokken zijn bij de productie
 • VCA-certificaat

Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar relevante ervaring, bij voorkeur in de offshore/staal industrie en spreekt en leest naast de Nederlandse, ook de Engelse taal. Uiteraard ben jij een echte teamspeler en heb je een hoog veiligheidsbewustzijn.

Wij bieden jou

Werken bij Allseas betekent werken binnen een dynamisch, snel veranderend bedrijf, dat actief is in een constant veranderende industrie. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waar je creatief uitgedaagd wordt om het beste van jezelf te laten zien.
Binnen Allseas zijn volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden waarmee je je persoonlijk en professioneel kunt ontwikkelen.

Deze functie valt onder de CAO 'Metaal & Techniek' dus uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden goed: wij bieden je o.a. een marktconform salaris, woon-werkverkeer vergoeding, pensioen vanuit het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT), 211 vakantieuren en een collectieve zorgverzekering. 

Interesse? Solliciteer dan nu via de ‘Apply’ knop. Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Fabrication Heijningen
Location: Heijningen
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800