Technical Services Co-ordinator


Technical Services Co-ordinator

Om onze positie als koploper te behouden, ontwikkelen we de technologie van morgen, vandaag. Zo transformeren wij gewaagde ideeën naar de allernieuwste technologieën om te voldoen aan de behoeftes van de constant veranderende markt. Heb jij een sterke eigen visie en ben je niet bang deze te volgen? Sluit je dan aan bij de denkers, leiders en visionairs van Allseas!

Wij zijn op zoek naar een Technical Services Co-ordinator om onze Technical Service Department (TSD), onderdeel van de Technische Dienst (TD) op onze fabricage locatie in Heijningen, Nederland, te versterken. Allseas Fabricage verzorgt de fabricage-, test- en coattaken in ondersteuning van de offshore verrichtingen van Allseas.

Jouw rol

Als Technical Services Co-ordinator is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de werf uitrusting fit for purpose is. Jij coördineert daarom het onderhoud en de reparaties van alle vaste machines en werf equipment en zorgt ervoor dat dit veilig wordt uitgevoerd. Jij zorgt ervoor dat alle inspectie documenten en werkorders worden afgemeld en ingediend en dat het geplande onderhoudssysteem up-to-date is om milieuschade of downtime te voorkomen.

Jouw werkzaamheden bestaan daarnaast onder andere uit het onderhouden van de technische bibliotheek van de site en alle assets/apparatuur en onderhoudt nauw contact met andere afdelingen om hun activiteiten te ondersteunen. Ook bereid je jaarlijkse budgetten voor de apparatuur voor.

In de functie van Technical Services Co-ordinator promoot je ook een veilige en gezonde werkomgeving voor medewerkers en aannemers die binnen Allseas werken.

Wij verwachten van jou

Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte en gemotiveerde Technical Services Co-ordinator die in staat is om prioriteiten te stellen en het werk vanuit een can-do mentaliteit kan organiseren.

Daarnaast heb jij

  • MBO niveau-4 werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
  • Minimaal drie jaar relevante ervaring;
  • Bereidheid om te reizen en werkzaamheden uit te voeren aan equipment op de schepen van Allseas

Je hebt 1-3 jaar relevante ervaring, bij voorkeur in de offshore of maakindustrie en je bent in staat de Engelse taal te lezen en spreken. Uiteraard ben jij een echte teamspeler en heb je een hoog veiligheidsbewustzijn.

Wij bieden jou

Werken bij Allseas betekent werken binnen een dynamisch, snel veranderend bedrijf, dat actief is in een constant veranderende industrie. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waar je creatief uitgedaagd wordt om het beste van jezelf te laten zien.

Binnen Allseas zijn volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden waarmee je je persoonlijk en professioneel kunt ontwikkelen.

Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden goed: wij bieden je o.a. een marktconform salaris, woon-werkverkeer vergoeding, pensioen, 30 vakantiedagen en collectieve zorgverzekering.

Geinteresseerd?

Solliciteren doe je door jouw cv en motivatie te uploaden via de 'apply'-knop.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Technical Services
Location: Heijningen
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800