Supply Chain Co-ordinator


Supply Chain Co-ordinator

Om de industrie voor te blijven, ontwikkelen we vandaag de technologie van morgen en transformeren we gedurfde ideeën in state-of-the-art oplossingen om aan de steeds veranderende behoeften van de markt te voldoen. 

Op dit moment zijn wij op zoek naar een Supply Chain Co-ordinator (Site Material Controller) om onze afdeling Material Management op onze fabricatielocatie in Heijningen te komen versterken. Material Management is verantwoordelijk voor alle logistieke elementen van supply chain management binnen Allseas.

Jouw rol

Als Supply Chain Co-ordinator (Site Material Controller) ben je verantwoordelijk voor de efficiënte uitvoering van materiaalopslag-, handling- en distributieprocessen. Of het nu gaat om kleine in-house ontworpen apparatuur of gigantische gefabriceerde structuren, de coördinatie ter plaatse is uw verantwoordelijkheid. Je onderhoudt contacten met on- en offshore collega's om te zorgen voor vlotte projectmobilisaties en demobilisaties.

In deze rol coördineer je ook de materiaalorders en bereid je zendingen voor voor levering aan schepen en/of projectlocaties, bewaak, inspecteer en registreer je (indien nodig) alle geleverde/uitgaande klant/projectmaterialen en houd je toezicht op de opslag van projectmaterialen onder de vereiste omstandigheden.

Daarnaast geef je regelmatig updates aan projectteams en/of interne disciplines over de status van projectmateriaal, voer je materiaalcontroleprocedures en -documenten uit en ver zorg je ervoor, ontwikkel je plannen en procedures om bestaande logistieke processen, procedures en werkwijzen te verbeteren. 

Wij verwachten van jou

Om succesvol te zijn in deze rol heb jij

  • BSc-diploma met een logistieke of technische achtergrond
  • Minimaal 2 jaar ervaring met logistieke, material control en voorraadafhandelingsprocessen
  • Kennis van voorraadbeheer en voorraadbeheersystemen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als gesproken

Wij bieden jou

  • Een inspirerende werkomgeving waar je je creatieve denken kunt uitdagen
  • 30 vakantiedagen (FTE)
  • Goed salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregelingen en de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de collectieve ziektekostenverzekering
  • Persoonlijke en professionele groei- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder studiebudgetten, training en coaching
  • Gezonde balans tussen werk en privé, met gesubsidieerde sportlidmaatschappen.

Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je een bijdrage kunt leveren aan ons bedrijf door in deze uitdagende rol te duiken, kijken we uit naar je CV en motivatiebrief. 

Solliciteer dan via de Apply knop. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: BOYS Yard
Location: Heijningen
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800