Draftsman / Tekenaar


Draftsman / Tekenaar

Wie zijn wij

Allseas is toonaangevend op de offshore energiemarkt, met dynamiek, snelle vooruitgang en pioniersgeest in de kern. Wij zijn experts in het ontwerp en de implementatie van grote offshore energie-infrastructuurprojecten, met een trotse geschiedenis van het leveren van eersteklas diensten, operationele uitmuntendheid en toegewijde expertise aan klanten over de hele wereld.

We zijn momenteel op zoek naar Draftsmen / Tekenaars om ons team in de Drawing Office in Delft te versterken. De Drawing Office is verantwoordelijk voor alle tekenwerkzaamheden voor de gehele organisatie, met name de afdelingen Engineering, Technical en Innovations. De Draftsman rapporteert aan het Department Head Drawing Office.

Jouw rol

In de rol van Tekenaar is het jouw belangrijkste verantwoordelijkheid om zelfstandig gedetailleerde ontwerpen, tekeningen, profielen en specificaties te produceren die worden gebruikt voor het ontwikkelen van constructies en/of apparatuur. Je zorgt ervoor dat de nauwkeurige tekeningen en registratiesystemen worden geproduceerd volgens de aangeleverde specificaties en geldende normen, intern en extern.

Daarnaast werk je samen en overleg je met collega's over tekeningen, assisteer je bij het signaleren van technische problemen en draag je bij aan mogelijke oplossingen en zorg je ervoor dat het Department Head op de hoogte wordt gehouden van de status en voortgang van de werkzaamheden. Je geeft feedback en input om afdelingsnormen, werkwijze en richtlijnen te verbeteren.

Wij verwachten van jou

Om succesvol te zijn in deze rol heb je

  • MTS Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
  • Enkele jaren relevante ervaring in een technische omgeving; 
  • Sterke CAD ervaring, specifiek Autodesk Inventor;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel schriftelijk als gesproken;
  • Technische kennis en interesse is een must.

Wij bieden jou

Werken bij Allseas is werken in een dynamisch, snel veranderend bedrijf, actief in een steeds veranderende branche. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waar je je creatieve denken kunt uitdagen en jezelf zowel professioneel als persoonlijk kunt ontwikkelen.

Uiteraard ontvang je een goed salaris en reiskostenvergoeding en collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregelingen, flexibele werktijden en 30 vakantiedagen.

Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat deze functie bij jou past, solliciteer dan via de sollicitatieknop. We kijken uit naar je cv en motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Drawing Office
Location:
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800