Draftsman / Tekenaar - Junior/Medior


Draftsman / Tekenaar - Junior/Medior

Voor onze Tekenkamer in Delft zijn wij op zoek naar Tekenaars m/v (32-40 uur/week). De Tekenkamer is verantwoordelijk voor alle tekenwerkzaamheden voor de gehele organisatie.

Jouw rol

In de rol van Tekenaar is het jouw belangrijkste verantwoordelijkheid om zelfstandig gedetailleerde tekeningen, te maken die worden gebruikt voor het ontwikkelen van constructies en/of apparatuur. Jij maakt deze tekeningen volgens de aangeleverde specificaties en geldende standards. Het is daarom belangrijk dat jij precies te werk gaat. 

Daarnaast werk je samen met collega's en assisteer je hen bij het signaleren van technische problemen. Als jij oplossingen ziet dan maak je deze bespreekbaar. Met je team denk je na over jullie manier van werken en hoe deze, waar nodig, te verbeteren.

Wij verwachten van jou

Om succesvol te zijn in deze rol heb je

  • MTS Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
  • Affiniteit met techniek 
  • Ervaring met AutoCad / Inventor is een pre maar als dit niet hebt verzorgen wij jouw opleiding
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als gesproken

Wij bieden jou

Werken bij Allseas is werken in een dynamische organisatie in een industrie die ontwikkelt naar duurzaamheid. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waar je je creatieve denken kunt uitdagen en jezelf zowel professioneel als persoonlijk kunt ontwikkelen.

Uiteraard ontvang je een goed salaris en reiskostenvergoeding en collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregelingen, flexibele werktijden, bedrijfs fitness plan en 30 vakantiedagen.

Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat deze functie bij jou past, solliciteer dan via de sollicitatieknop. We kijken uit naar je cv en motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Drawing Office
Location: Delft
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800