Recruitment Assistant


Recruitment Assistant

Ondersteun je graag een klein team, hou je van multi tasken en doe je dit met een glimach op je gezicht en vind je het leuk om zaken goed te regelen? Wij zijn op zoek naar een Recruitment assistent bij Allseas in Delft!

Als Recruitment assistent ben je onmisbaar. Door jouw positieve, gedreven en flexibele inzet verloopt het recruitmentproces als een geoliede machine, omdat je klaarstaat voor collega’s en sollicitanten en er voor zorgt dat alles goed geregeld wordt. Je doet net even een stapje extra en zorgt ervoor dat er weinig aan je gevraagd hoeft te worden, omdat je het al geregeld hebt.

Het Allseas HR Offices en Yards team bestaat uit 25 collega’s en voeren alle personeelsmanagementactiviteiten uit. De afdeling kent verschillende subteams zoals Compensation & Benefits, Learning & Development, Recruitment en HR Consultancy. Het team van Recruitment bestaat uit vier collega’s.

Your role

In deze combinatierol werk je nauw samen met jouw collega’s. Je hebt een sterke ondersteunende rol. Enerzijds schakel je veel met werkzoekenden die je aan een nieuwe baan wilt helpen. Jij bent samen met een collega recruiter het eerste aanspreekpunt voor kandidaten en begeleidt hen op een vlotte en prettige manier door het sollicitatieproces. Anderzijds neem je de administratieve en facturatie taken binnen het recruitmentproces voor je rekening. De verdeling is ongeveer 40% recruitment en 60% backoffice.

Hieronder een greep uit de werkzaamheden:

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen van sollicitanten en leveranciers;
 • Je plant (intake)afspraken met sollicitanten en/of inhuurkrachten;
 • Je beheert en onderhoudt de cv-database en publicaties op intranet
 • Je zorgt voor instroom van nieuwe contractors;
 • Je verwerkt de facturatie voor onze leveranciers;
 • Je stelt overeenkomsten op met leveranciers;
 • Je ondersteunt en bent aanwezig op verschillende beurzen en evenementen.

What we expect from you

Je werkt nauwkeurig, je weet het overzicht te behouden in hectische situaties en je schakelt zonder problemen tussen de verschillende taken. Jij bent een organisatietalent en speelt makkelijk in op wisselende werkomstandigheden, waarbij je servericegericht blijft. Aangezien je regelmatig veel zaken tegelijkertijd afhandelt, is het belangrijk dat je stressbestendig en flexibel bent. Je bent niet bang om de telefoon op te pakken en legt makkelijk contact. Je vindt het fijn om met verschillende collega’s te werken; binnen je team draag je bij aan heldere onderlinge afspraken en effectieve samenwerking. Samen zoeken jullie naar de best passende oplossing voor een probleem. Je gaat integer om met vertrouwelijke informatie en je kunt jezelf zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken in het Nederlands en Engels.

Je bent in staat om zelfstandig te werken, bent flexibel, proactief, accuraat en integer. En niet te vergeten: je bent een leuke collega om mee te werken!

Wat je verder meebrengt:

 • Een afgeronde HBO-opleiding;
 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante ervaring als op het gebied van recruitment
 • Ervaring met Carerix of een ander Applicant Tracking System is een pre.

What we offer you

Bij Allseas krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, om plezier te hebben en trots te zijn op wat je samen bereikt. Wij durven risico’s te nemen om baanbrekende veranderingen in de offshore energiemarkt mogelijk te maken. Bij ons kom je terecht in een dynamische, nuchtere omgeving waar samenwerken centraal staat en je ondersteund wordt door ervaren en toegewijde collega’s

Wij bieden:

 • 32 - 40 urige werkweek met de mogelijkheid om één dag per week vanuit huis te werken;
 • Concurrerend marktconform salaris en uitstekend pensioenplan

 • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen
 • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden
 • Uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching
 • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdiend. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory (medewerkerstevredenheid) scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op de feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen.

Geïnteresseerd, wij kijken we uit naar je CV en motivatiebrief!

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: HR Offices & Yards
Location: Delft
Workweek: 32 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800