HR Assistent


HR Assistent

Ben jij gedreven, administratief sterk en op zoek naar een nieuwe uitdaging als HR Assistant? Wil je werken bij een innovatieve organisatie waar je jouw talent inzet in het hart van Human Resources? Lees dan verder!

We zijn op zoek naar een gedreven, accurate en proactieve HR Assistent om onze afdeling HR Offices & Yards in Delft te versterken.

Het Allseas HR Office en Yards team bestaat uit 25 collega’s en voeren alle personeelsmanagementactiviteiten uit. De afdeling kent verschillende subteams zoals Support, Compensation & Benefits, Learning & Development, Recruitment en HR Consultancy.

Your role

Jij maakt deel uit van een enthousiast team van drie HR Assistants, die ondersteuning bieden bij personeelszaken op kantoor, zoals arbeidsvoorwaarden, contractuele wijzigingen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Samen zijn jullie het eerste aanspreekpunt voor onze kantoormedewerkers. Daarnaast werk je nauw samen met de HR Consultants en ondersteun je hen met hun werkzaamheden.

 • Je bent dagelijks het aanspreekpunt voor eerstelijns HR gerelateerde vragen van medewerkers en managers;
 • Ook verzorg je de volledige administratieve afhandeling bij in-, door- en uitstroom van onze medewerkers, zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten en contractwijzigingen, ziekteverzuim registratie, promoties;
 • Je signaleert personele vraagstukken, maakt deze bespreekbaar en lost ze op. Hierbij betrek je indien nodig de verantwoordelijke HR Consultant;
 • Je zorgt voor nauwkeurige en tijdige verwerking van mutaties in het personeelsinformatiesysteem (Oracle) en maakt leesbare HR rapporten voor intern gebruik:
 • Je zorgt voor de accurate archivering van stukken die van belang zijn voor het personeelsdossier en correcte opvolging hiervan conform Privacywetgeving.

What we expect from you

Om succesvol te zijn in deze functie heb je een hands-on mentaliteit en uitstekende administratieve en organisatorische vaardigheden. Je bent nauwkeurig, hebt oog voor details en bent proactief. Je het vermogen om discreet en empathisch met vertrouwelijk informatie om te gaan.

Daarnaast heb je:

 • Een relevante opleiding, bijvoorbeeld in HR maar een ander vakgebied mag ook indien je de wens hebt je verder te ontwikkelen in HR
 • Ervaring in een vergelijkbare rol, ook startende professionals nodigen we uit om te solliciteren.
 • Sterke vaardigheden in Microsoft Office, en in het bijzonder Excel
 • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift

What we offer you

Werken bij Allseas geeft je de kans om te werken in een dynamische, snelle, ondernemende omgeving, met creatief denken, samenwerking met een nuchtere cultuur als kern. Je wordt ondersteund door professionele, toegewijde collega's om daarmee te profiteren van hun kennis die je carrière vooruit zal helpen.

Jij kunt van ons verwachten:

 • Concurrerend marktconform salaris en uitstekend pensioenplan
 • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen
 • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden
 • Uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching
 • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdiend. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory (medewerkerstevredenheid) scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op de feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen.

Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door deze uitdagende job op te pakken, kijken we uit naar je CV en motivatiebrief! Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'.

Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: HR Offices & Yards
Location: Delft
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800