Logistiek Co-ordinator


Logistiek Co-ordinator

Houd je van wereldwijde logistieke puzzels? Ben je assertief, flexibel en reislustig genoeg om die zo efficiënt mogelijk op te lossen? Wij zijn op zoek naar een Logistiek Co-ordinator.

Wij organiseren dagelijks logistieke oplossingen voor onze projectladingen van en naar de projectlocatie en de schepen van Allseas. Eindbestemming: de hele wereld. Hiervoor maken we gebruik van zeevracht, luchtvracht en wegtransport. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor het managen van onze buitenlandse doorvoer-/opslaglocaties.  

Van offshore pijpleggen tot het installeren en verwijderen van offshore constructies, bij Allseas blinken we uit in het ontwerpen en uitvoeren van grote en complexe offshore projecten in de offshore energiemarkt. Wij dragen bij aan het behoud van een schoon en gezond milieu. Wij investeren in projecten die duurzaam zijn voor mens en milieu door oplossingen te ontwikkelen om het leven in zee te beschermen en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen te stimuleren. We richten ons op het ontwikkelen van innovatieve nieuwe technologieën en processen waardoor we voorop blijven lopen.

De afdeling Chartering and Logistics bestaat uit een team van 5 Logistiek Engineers en 10 Logistiek Co-ordinators, samen verantwoordelijk voor het tijdig aanleveren van project- en verbruiksgoederen aan de onze schepen. Een ad-hoc omgeving waar je verantwoordelijk bent voor je eigen project en bijbehorend logistiek budget. Goed kunnen samenwerken in een team is cruciaal om dit tot een succes te maken. 

Your role

Als Logistiek Co-ordinator sta je midden in de Allseas ‘supply chain’ en organiseer je het hele logistieke proces; tenderfase, projectvoorbereiding, documentatie afhandeling, uitvoering (op locatie) en financiën. Daarbij werk je nauw samen met de interne afdelingen Inkoop, Warehousing, Material Management, Vessel Operations, Supply Chain Co-ordination, de Projectteams en natuurlijk de Allseas schepen. Extern ben je in contact met de klant, de (lokale) agenten, autoriteiten, stevedores en logistiek service providers. Het is dus belangrijk dat je zelfstandig kunt werken in het buitenland, goed met verschillende culturen kunt omgaan en bereid bent regelmatig te reizen. 

 • Het in kaart brengen van de logistieke projecteisen, offshore infrastructuur, het (lokale) douaneregime en de vereisten voor (buitenlandse) overslaglocaties;
 • Het leveren van commerciële en technische input op logistiek gebied voor het opstellen van contracten met logistieke dienstverleners, agenten en overslaglocaties;
 • Het coördineren en aansturen van de lokale (buitenlandse) supply base tijdens de uitvoeringsfase van het project. Je ontvangt materialen, slaat deze op en stuurt deze in overleg met de project- en vessel managementteams door naar de schepen offshore. Daarbij stuur je de disciplines in de haven aan en overleg je lokaal met de klant;
 • Het opstellen van transportdocumentatie met eindbestemmingen over de hele wereld;
 • Het onderhouden van contact met, en het evalueren van logistieke dienstverleners.

What we expect from you

Je bent stressbestendig, reislustig en hebt de drive om logistieke puzzels zo efficiënt mogelijk op te lossen, waarbij je creatief gebruik maakt van de beschikbare logistieke modaliteiten. Je communiceert effectief met je interne en externe stakeholders en weet je te redden in een multidisciplinair team. Je begrijpt hoe je in een andere cultuur je doelen kunt bereiken en weet prioriteiten te stellen in een operationele omgeving. 

Daarnaast heb je: 

 • Minimaal MBO diploma met een logistieke of technische achtergrond; 
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de logistiek en maritieme bedrijfsvoering; 
 • Kennis van verschillende transportmodaliteiten en douaneformaliteiten;
 • In bezit van een geldig Rijbewijs B;
 • Bereid om te reizen zowel nationaal als internationaal (tot 4 maanden per jaar);
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

What we offer you

Bij Allseas krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, om plezier te hebben en trots te zijn op wat je samen bereikt. Wij durven risico’s te nemen om baanbrekende veranderingen in de offshore energiemarkt mogelijk te maken. Bij ons kom je terecht in een dynamische, nuchtere omgeving waar samenwerken centraal staat en je ondersteund wordt door ervaren en toegewijde collega’s die je vooruit zullen helpen in je carrière. 

 • Marktconform salaris en uitstekende pensioenregeling;
 • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen;
 • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden;
 • Uitgebreide trainings- en ontwikkelingsprogramma's, studiebudgetten en coaching;
 • Werken in een internationale omgeving;
 • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen.

Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door in deze uitdagende functie te duiken, dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. 

Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Chartering & Logistics
Location: Delft
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800