Administratief Medewerker Douane Entrepot


Administratief Medewerker Douane Entrepot

Weet jij als geen ander hoe we correct en efficiënt onze douaneformaliteiten voor in- en uitvoer moeten afhandelen? Ben jij de professionele schakel tussen onze collega’s in Rotterdam Waalhaven, onze collega’s in Delft en onze (douane) broker? Dan zijn wij op zoek naar jou als Administratief Medewerker Douane-entrepot.

Onze Rotterdamse werf Bluemarine Offshore Yard Service BV (BOYS) is Allseas’ logistieke centrum voor projectmaterialen en verbruiksgoederen voor op onze schepen en verzorgt de ontvangst, handeling, opslag en distributie, zowel onshore als offshore. Dit is een geweldige kans om deel uit te maken van een groeiende divisie van de organisatie en meerdere schepen en projecten wereldwijd te ondersteunen.

Je komt te werken op een locatie met een goede werksfeer. Samen met 30 collega’s op locatie wordt er hard gewerkt, maar ook veel plezier gemaakt. We organiseren, zowel binnen als buiten werktijd, regelmatig uitjes en interne borrels. Ook nodigen we regelmatig gastsprekers uit voor presentaties over interessante onderwerpen. Daarnaast bezoeken we gezamenlijk Allseas bedrijfsfeesten. En bij gelegenheid kun je ook een kijkje nemen op onze schepen.

Your role

Als Administratief Medewerker Douane-entrepot ben jij de spil in het web van onze wereldwijde operaties, waarbij je zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van douaneformaliteiten voor zowel interne klanten en leveranciers.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden:

 • Het geven van adviezen op douanegebied waarbij je op de hoogte bent van de douanewetgeving
 • Het controleren van alle inkomende douanezendingen
 • Het opvolgen van douane-inspecties en het aanvragen van vergunningen/certificaten
 • Het bijhouden van de depotadministratie in samenwerking met onze Customs Broker
 • Initiëren, ontwikkelen en begeleiden van procedures ter verbetering van onze douane afhandelingsprocessen

What we expect from you

Je hebt een pro-actieve houding en communiceert makkelijk met verschillende mensen. Je bent op zoek naar verbetering. Je houdt de helikopter view en bent analytisch sterk.

Wij gaan werken met SAP S/4 HANA, dus ervaring met SAP is een pré. Een prachtige mogelijkheid om ook onze douaneformaliteiten/afhandeling opnieuw en gebruiksvriendelijker in te richten. Jij kunt in deze rol terugvallen op jouw eerdere ervaring als douane declarant en kijkt met een frisse blik naar onze werkprocessen.

Daarnaast heb jij:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als douane declarant
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
 • Aantoonbare kennis van ERP-systemen, bij voorkeur SAP S/4 HANA.
 • Minimaal rijbewijs B en de beschikking over een auto. (Je gaat met enige regelmaat naar onze Douane Broker, ons kantoor in Delft en onze locatie in Heijningen)

What we offer you

Werken bij Allseas geeft je de kans om te werken in een dynamische, snelle, ondernemende omgeving, met creatief denken, samenwerking met een nuchtere cultuur als kern. Je wordt ondersteund door professionele, toegewijde collega's om daarmee te profiteren van hun kennis die je carrière vooruit zal helpen.

Jij kunt van ons verwachten:

 • Concurrerend marktconform salaris en uitstekend pensioenplan
 • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen
 • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden
 • Bedrijfsfitnessplan (in Rotterdam ook een eigen fitnessruimte aanwezig)
 • Uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching
 • Commissies, feesten en (sportieve) evenementen

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdiend. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen.

Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door deze uitdagende job op te pakken, kijken we uit naar je CV en motivatiebrief! Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Materials Management
Location: Rotterdam
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800