Pipeline Testing (Pre-commissioning) Engineer


Pipeline Testing (Pre-commissioning) Engineer

De functie van pre-commissioning engineer valt binnen de afdeling Pipeline Engineering, een onderdeel van de Allseas organisatie. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en ondersteuning van offshore pijplegcampagnes. Je betrokkenheid strekt zich uit van de aanbieding fase tot de daadwerkelijke installatie en pre-commissioning van pijpleidingen.

De afdeling Pipeline Engineering werkt samen met meerdere disciplines om gezamenlijk de projectdoelen te bereiken. De afdeling omvat verschillende vakgebieden, waaronder ontwerp, constructie, installatie, testen en toezicht offshore. Binnen de projectorganisatie werken pipeline engineers in multidisciplinaire teams, zodat individuen kunnen profiteren van kennisdeling en een grondig begrip kunnen krijgen van projectvoorbereiding, engineering en uitvoering.

Jouw rol

We zijn momenteel op zoek naar een beginnende Pipeline Testing (Pre-commissioning) Engineer om zich aan te sluiten bij onze afdeling Pipeline Engineering in Delft, Nederland. Jouw dagelijkse verantwoordelijkheden omvatten de voorbereiding en uitvoering van pre-commissioning activiteiten voor pijpleidingen. Dit omvat het analyseren van specificaties, het ontwikkelen van procedures, het verkrijgen van benodigde materialen voor pre-commissioning, het verstrekken van advies aan projectteams over het ontwerp van pipeline heads en het toezicht houden op offshore operaties.

Allseas beschikt over eigen testapparatuur, en afhankelijk van het project zullen we deze apparatuur gebruiken. Als pre-commissioning engineer ben jij verantwoordelijk voor de bediening van deze apparatuur. Deze functie vereist goede communicatieve vaardigheden en vindingrijkheid om de taken veilig, duurzaam en kosteneffectief uit te voeren. Afhankelijk van het project kan Allseas ook het pre-commissioning werk uitbesteden. In dergelijke gevallen ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van een uitnodiging tot inschrijving, het evalueren van de aanbiedingen en het toezicht houden op de activiteiten van de onderaannemer tijdens de offshore uitvoering. Andere verantwoordelijkheden binnen deze rol omvatten het coördineren van relevante interfaces, betrokkenheid bij onderzoek en ontwikkeling, bijdragen aan business development en het verbeteren van de standaarden, methoden en richtlijnen van de engineeringafdeling.

Wij verwachten van jou

  • Een diploma in Offshore / Werktuigbouwkunde / Waterbouw / Civiele techniek of een vergelijkbare richting.
  • Goede beheersing van zowel schriftelijk als gesproken Engels.
  • Bereidheid om af en toe offshore te werken.

Wij bieden jou

Werken bij Allseas geeft je de kans om te werken in een dynamische, snel veranderende, ondernemende omgeving, waarbij creatief denken, samenwerking en een nuchtere cultuur centraal staan.

Je kunt verwachten:

  • Een competitief salaris dat in lijn is met de branche en een uitstekend pensioen.
  • Salarisverhogingen en bonussen op basis van prestaties.
  • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden.
  • Een uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching.
  • Een door het bedrijf gesponsord fitnessprogramma.
  • Interne clubs, commissies, feesten en (sport)evenementen.

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdient. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op de feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen

Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je een bijdrage kunt leveren aan ons bedrijf door deze spannende kans aan te grijpen, kijken we uit naar het ontvangen van je CV en motivatiebrief! Solliciteer via de knop 'Solliciteren'.

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Pipeline Engineering
Location: Delft
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800