Vessel Co-ordinator


Vessel Co-ordinator

Allseas is een wereldwijd toonaangevende aannemer in de offshore energiemarkt, waarbij dynamiek, snelle vooruitgang en pioniersgeest centraal staan. Wij zijn experts in het ontwerpen en uitvoeren van grote offshore energie-infrastructuurprojecten, met een trotse geschiedenis van het leveren van eersteklas diensten, operationele uitmuntendheid en toegewijde expertise aan klanten wereldwijd.

Wij zijn momenteel op zoek naar een Vessel Co-ordinator ter uitbereiding van de afdeling operations. Je werkt voornamelijk vanuit onze locatie in Delft en gaat met enige regelmaat naar onze schepen toe.

Het operations team bestaat uit 10 collega’s. Samen met de Vessel Manager ben je er verantwoordelijk voor dat onze schepen operationeel gezien op en aan het werken blijven. Je bent de verbindende schakel tussen de verschillende afdelingen van kantoor en de schepen die zich overal ter wereld kunnen begeven.

Your role

Het is een hele diverse rol, waarbij jouw brede interesse en pragmatische oplossingen zorgen dat onze projecten volgens schema en op budget plaats vinden. Op een project kunnen crewing, logistieke of technische uitdagingen zijn. Jij bijt je vast in de situatie, houdt je hoofd koel in stressvolle situaties en weet door jouw inlevingsvermogen en out of the box (pragmatische) oplossingen de situatie vlot te trekken. Je werkt samen met een gepassioneerd team dat samen sterk staat.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden, alle schema- en scheepsbudget gerelateerde zaken. Een greep uit je werkzaamheden:

 • Je bent bekend zijn met de projectvereisten en input leveren voor de projectvoorbereidingen;
 • Je zorgt voor een adequate follow-up van problemen die de schepen offshore tegenkomen;
 • Je coördineert allerlei onshore ondersteuning aan de schepen tijdens de uitvoering van de offshore werkzaamheden;
 • Je hebt regelmatig contact met het Vessel Management Team aan boord van het schip bestaande uit  Master, Chief Engineer en de Superintendent.
 • Je ondersteunt de Operations Manager bij alle werkzaamheden.


What we expect from you

 • Mbo Maritiem Officier of BSc Nautische graad, Offshore Engineering, Mechanical Engineering, Logistics Engineering of gelijkwaardig;
 •  Minimaal 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een offshore of maritieme omgeving;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent reisbereid. 10% tot maximaal 40% van je tijd werk je op locatie in het buitenland, daar waar de projecten zijn.  

What we offer you

Bij Allseas krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, om plezier te hebben en trots te zijn op wat je samen bereikt. Wij durven risico’s te nemen om baanbrekende veranderingen in de offshore energiemarkt mogelijk te maken. Bij ons kom je terecht in een dynamische, nuchtere omgeving waar samenwerken centraal staat en je ondersteund wordt door ervaren en toegewijde collega’s die je vooruit zullen helpen in je carrière. 

 • Marktconform salaris en uitstekende pensioenregeling;
 • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen;
 • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden;
 • Uitgebreide trainings- en ontwikkelingsprogramma's, studiebudgetten en coaching;
 • Werken in een internationale omgeving;
 • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen.

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdiend. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op de feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen

Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door in deze uitdagende functie te duiken, dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. 

Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Vessel Management
Location: Delft
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800