Magazijnmedewerker (Warehouseman / -woman)


Magazijnmedewerker (Warehouseman / -woman)

Voor ons fabricage-, test- en onderhoudscentrum te Heijningen zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker om het logistieke team verder te versterken.

De ideale kandidaat heeft aantoonbare ervaring met diverse magazijnactiviteiten en positieve manier van denken. Dit is een geweldige kans om deel uit te maken van deze groeiende divisie binnen onze organisatie en daarmee meerdere schepen en projecten wereldwijd te ondersteunen.

Samen met jouw collega’s verwerk je de apparatuur en onderdelen die terugkomen van onze projecten wereldwijd. De apparatuur wordt gelost uit containers, in onderhoud genomen en gezamenlijk met de onderdelen weer opgeslagen voor toekomstige projecten. Je houdt het magazijn op orde en houdt je collega’s op de hoogte van je resultaten. Het veiligheidsaspect verlies je niet uit het oog.

Je komt te werken op een locatie met een goede werksfeer waar we gezamenlijk de dag afsluiten. Samen met 60 collega’s op locatie wordt er hard gewerkt en veel plezier gemaakt. We organiseren, zowel binnen als buiten werktijd, een BBQ en borrels. Daarnaast bezoeken we gezamenlijk de Allseas bedrijfsfeesten.

Jouw rol

In de veelzijdige en afwisselende baan van magazijnmedewerker

 • Bereid je apparatuur en onderdelen voor ter opslag op de werf of verder transport naar onze projecten;
 • Voer je kwaliteits- en kwantiteitscontroles uit volgens Allseas “Warehouse Measurement Instructions”;
 • Pick je, hele verschillende, orders aan de hand van werkorders;
 • Houd je de voorraadregistratie actueel, zowel fysiek als in het ERP systeem;
 • Werk je volgens de werkprocedures en veiligheidsinstructies. Je vindt veilig werken belangrijk voor jou en je collega’s.

Wij verwachten van jou

 • Een MBO 3 diploma of gelijkwaardig met een logistieke achtergrond;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring met magazijnprocessen en –operaties;
 • In bezit van een heftruck-, reachtruck- en hijsbegeleidercertificaat of bereid zijn deze te halen;
 • Je spreekt, leest en schrijft Nederlands of Engels.


Wij bieden jou

Werken bij Allseas betekent werken binnen een dynamisch, snel veranderend bedrijf, dat actief is in een constant veranderende industrie. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waar je creatief uitgedaagd wordt om het beste van jezelf te laten zien. Je wordt ondersteund door professionele, toegewijde collega's om daarmee te profiteren van hun kennis die je carrière vooruit zal helpen.

Jij kunt van ons verwachten:

 • Concurrerend marktconform salaris en uitstekend pensioenplan;
 • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen;
 • 30 vakantiedagen per jaar;
 • Uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching;
 • Bedrijfsfeesten, fitnessplan en (sportieve) evenementen.

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdiend. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op de feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen

Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je ons logistieke team naar een hoger plan kan brengen, zien we graag je CV en motivatiebrief tegemoet! Solliciteren kan via de knop 'Solliciteren'. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Fabrication
Location: Heiningen
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800