Materiaalbeheerder/ Equipment Co-ordinator


Materiaalbeheerder/ Equipment Co-ordinator

Voor onze locatie in Rotterdam (Bluemarine Offshore Yard Service, BOYS) zijn wij op zoek naar een Materiaal beheerder. BOYS is het logistieke centrum voor projectmaterialen en scheepsbevoorrading en draagt zorg voor opslag van materialen. Als Materiaalbeheerder werk je op de afdeling Technical Services, die weer onderdeel is van de Technische Dienst.

Samen met een team van Service Engineers ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van ons materieel en assisteer je met onderhoud aan apparatuur op de Allseas' werven, werkplaatsen en aan boord van onze schepen.

Je leert de ins en outs kennen van ons materieel. Met al deze kennis ben je het aanspreekpunt voor projectteams om het juiste materieel voor een project te selecteren.

Jouw rol

Samen met je collega’s van de Technische Dienst en/of onderaannemers bepalen jullie welke materialen aan boord gaan voor de verschillende projecten.

Dit vraag de nodige werkvoorbereiding, planning van reparaties met een goede werkorderadministratie.

Jij houdt het overzicht over onze machines en scheepsmaterialen en houdt dit bij in een online catalogus. Zo hebben we altijd inzicht over de beschikbare materialen.

Daarnaast organiseer je het onderhoud van de materialen bij langdurige opslag. Vanzelfsprekend onderschrijf je het hergebruik van materiaal en ondersteun je continue verbeteringsactiviteiten binnen de Technische Dienst.

Ook bereid je samen met je collega’s de jaarlijkse budgetten voor.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Je zorgt voor de planning en voorbereiding van onderhoud en dagelijkse werkzaamheden binnen de werkplaatsen;
 • Je bewaakt onderhoudstaken volgens budget;
 • Je verzorgt de werkorderadministratie;
 • Je bestelt onderdelen en verzorgt de administratie hiervan;
 • Je optimaliseert het gebruik van apparatuur:
 • Het continue verbeteren en complementeren van de catalogus behoort tot jouw taken (verzamelen technische info zoals tekeningen en specificaties)

In deze functie werk je drie dagen vanuit de werf in Rotterdam en bij voorkeur twee dagen vanuit ons kantoor in Delft.

Wij verwachten van jou

Wij zoeken een resultaatgerichte en gemotiveerde Coördinator die vanuit een can-do mentaliteit prioriteiten kan stellen en het werk kan organiseren en registreren op een correcte en eenduidige werkwijze.

Jij hebt:

 • HBO-denk- en werkniveau (voorkeur richting Werktuigbouwkunde/Logistiek);
 • Relevante werkervaring, bijvoorbeeld als fleet coördinator, rental coördinator, werkvoorbereider of planner;
 • Ervaring in een offshore of maritieme omgeving in een technische functie is een pre;
 • Ervaring in een toezichthoudende (technische) functie bij een scheepsreparatiewerf, offshorebedrijf, baggerbedrijf of koopvaardij is een pre;
 • Beheersing van de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift. (Correspondentie van de technische documenten is in het Engels.);
 • Goede vaardigheden in Microsoft Office en ervaring met een ERP.

Wij bieden jou

Bij Allseas krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, om plezier te hebben en trots te zijn op wat je samen bereikt. Wij durven risico’s te nemen om baanbrekende veranderingen in de offshore energiemarkt mogelijk te maken. Bij ons kom je terecht in een dynamische, nuchtere omgeving waar samenwerken centraal staat en je ondersteund wordt door ervaren en toegewijde collega’s die je vooruit zullen helpen in je carrière.

 • Marktconform salaris en uitstekende pensioenregeling;
 • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen;
 • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden;
 • Uitgebreide trainings- en ontwikkelingsprogramma's, studiebudgetten en coaching;
 • Werken in een internationale omgeving;
 • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen.

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdient. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op de feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen

Geïnteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door in deze uitdagende functie te duiken, dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief! Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'.

Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Technical Department
Location: Rotterdam / Delft
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800