Team Lead Data & Analytics


Team Lead Data & Analytics

Allseas is een wereldwijde contractor in de offshore energiemarkt. Dankzij onze schepen, logistieke operaties, research & development beschikken wij over heel veel data. Ons data lakehouse wordt momenteel geïmplementeerd en als Team Lead Data & Analytics zorg jij ervoor dat deze data optimaal door alle afdelingen wordt benut. Samen met je team geef je invulling aan deze nieuwe rol binnen onze organisatie en weet je data te vertalen naar een beter bedrijfsinzicht.

Jouw rol

Binnen Allseas ben jij het aanspreekpunt voor het data lakehouse en vind je het leuk om de BI mogelijkheden intern te promoten en de mogelijkheden te benoemen. Je hebt contact met stakeholders in verschillende vakgebieden (R&D, finance, hr,  logistiek, operations) en zorgt voor het stellen van prioriteiten. In de gesprekken met de stakeholders weet je goed tot de kern te komen, te adviseren en dit in het team over te brengen. 

Als ervaren BI specialist heb je ervaring heeft met het aansturen van een team. Het team bestaat uit vier data professionals en met jouw data engineering ervaring weet jij het team te begeleiden naar het volgende niveau. Je hebt een duidelijke visie waar je met het team naar toe wil en hoe je het team daarin meeneemt. 

Binnen Allseas werken we met de nieuwste tools en technieken op het Microsoft Azure platform. Denk aan Azure Data Factory, Data Bricks en DBT. Ook Power BI kan natuurlijk niet ontbreken.

Wij verwachten van jou

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding met minimaal 3 jaar ervaring als BI specialist of consultant;
  • Je hebt enige ervaring met het aansturen van een team;
  • Je hebt kennis en ervaring met ETL processen/tooling, SQL, DataVault, relationele/dimensionele modelling;
  • Je bent pro-actief, communicatief sterk en hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen;
  • Je bent een teamspeler, kan goed samenwerken en hebt een oplossingsgerichte werkhouding;
  • Zowel in het Nederlands als het Engels kan je je schriftelijk en mondeling goed uitdrukken.

Wij bieden jou

Werken bij Allseas betekent werken binnen een dynamisch, snel veranderend bedrijf, dat actief is in een constant veranderende industrie. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waar je creatief uitgedaagd wordt om het beste van jezelf te laten zien. Binnen Allseas zijn volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden waarmee je je persoonlijk en professioneel kunt ontwikkelen.

Wat kun je van ons verwachten:

  • Concurrerend marktconform salaris en uitstekend pensioenplan;
  • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen;
  • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden;
  • Bedrijfsfitnessplan;
  • Uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching;
  • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen.

Interesse? Solliciteer dan nu via de ‘Apply’ knop. Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie. Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Paul Eliëns, Recruiter at Allseas Engineering B.V. via 015-2681800.

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Information Systems and Technology
Location: Delft
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800