Draftsman / -woman (Ervaren)


Draftsman / -woman (Ervaren)

Bij Allseas krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, om plezier te hebben en trots te zijn op wat je samen bereikt. Wij durven risico’s te nemen om baanbrekende veranderingen in de offshore energiemarkt mogelijk te maken. Bij ons kom je terecht in een dynamische, nuchtere omgeving waar samenwerken centraal staat en je ondersteund wordt door ervaren en toegewijde collega’s die je vooruithelpen in je carrière.

Heb jij oog voor detail, kennis van werktuigbouwkundige installaties en ben je bekend met het tekenprogramma’s Inventor en Autocad. Voor onze Tekenkamer in Delft zijn wij op zoek naar ervaren Tekenaars m/v (32-40 uur per week).

De Tekenkamer is verantwoordelijk voor alle tekenwerkzaamheden voor Allseas organisatie. Samen met 55 collega tekenaars werken jullie voor onder andere de Technical en Innovations Departments en voor de “Pipelay” – en “Heavy Lift” Projecten. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de engineers van deze afdelingen of projecten.

Jouw rol

In de rol van ervaren Tekenaar is het jouw belangrijkste verantwoordelijkheid om zelfstandig gedetailleerde tekeningen te maken die worden gebruikt voor het ontwikkelen van constructies en/of apparatuur of het uitvoeren van een van de Pipelay – of een Heavy Lift Project. Jij maakt deze tekeningen volgens de aangeleverde specificaties en geldende standards. Het is daarom belangrijk dat jij precies te werk gaat.

Daarnaast werk je samen met collega tekenaars die op hetzelfde project werken en assisteer je hen bij het signaleren van technische problemen. Als jij oplossingen ziet dan maak je deze bespreekbaar binnen je team. Met je team denk je na over jullie manier van werken en hoe deze, waar nodig, te verbeteren.

Wij verwachten van jou

Om succesvol te zijn in deze rol heb je

• Minimaal een afgeronde opleiding MTS Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
• Ervaring met AutoCad / Inventor is een grote pré. Aanvullende opleidingen verzorgen wij graag voor je.
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als gesproken.

Wij bieden jou

Jij kunt van ons verwachten:

Bij Allseas krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, om plezier te hebben en trots te zijn op wat je samen bereikt. Wij durven risico’s te nemen om baanbrekende veranderingen in de offshore energiemarkt mogelijk te maken. Bij ons kom je terecht in een dynamische, nuchtere omgeving waar samenwerken centraal staat en je ondersteund wordt door ervaren en toegewijde collega’s die je vooruit zullen helpen in je carrière.

  • Concurrerend marktconform salaris en uitstekend pensioenplan
  • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen
  • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden
  • Bedrijfsfitness plan
  • Uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching
  • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdiend. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op de feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen

Geïnteresseerd? Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door deze uitdagende job op te pakken, kijken we uit naar je CV en motivatiebrief! Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'.

Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Drawing Office
Location: Delft
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800