SAP Business Analyst


SAP Business Analyst

Allseas gaat over naar SAP S4/Hana! Heb jij een aantal jaren werkervaring met SAP en ben je toe aan nieuwe uitdaging? Dan is dit een unieke kans om jouw input te leveren bij deze greenfield implementatie van SAP in onze innovatieve organisatie waarin R&D, projecten, supply chain, productie  en HR een vooraanstaande rol spelen. Ben jij de pionier die ons team komt versterken? Dan komen we graag met jou in contact!

Als SAP Business Analyst analyseer je bedrijfsprocessen, je definiërt de vereisten en implementeert de   oplossingen. Je werkt nauw samen met key users en stakeholders om hun behoeften te begrijpen en te vertalen naar effectieve SAP-oplossingen. Binnen deze greenfield-implementatie krijg je de mogelijkheid om in de machinekamer van Allseas te kijken en word je onderdeel van een team dat processen verbetert met als doel de bedrijfsvoering van Allseas naar een hoger niveau te brengen.

Je maakt deel uit van één van de drie SAP-implementatieteams van ongeveer 12 personen waarbij ieder team verantwoordelijk is voor één van de onderdelen: supply chain, projecten of HR. De SAP implementatie (Programme Flow) wordt gecoördineerd door onze Programme Manager Tjomme van Norden. Een team bestaat uit medewerkers van onze implementatiepartner, IT-collega’s en experts vanuit het functionele domein. Het team is divers (leeftijd en achtergrond), informeel en toegankelijk en omdat we met zijn allen in een ruimte zitten wordt kennis makkelijk gedeeld en issues besproken. Hierdoor heb je de mogelijkheid om in korte tijd heel veel kennis op te doen en jezelf te ontwikkelen tot een ervaren SAP Business Analyst.


Jouw rol

 • Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en het identificeren van vereisten voor de migratie naar SAP.
 • Samenwerken met key users en stakeholders om de behoeften van de organisatie te begrijpen, te vertalen en om te zetten naar slimmere SAP-oplossingen.
 • Definiëren van functionele en technische eisen voor de ontwikkeling van nieuwe en bestaande IT-oplossingen in het onderdeel waarvoor je verantwoordelijk bent.
 • Trainen en begeleiden van key-users, business owners en eindgebruikers.

Wij verwachten van jou

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
 • Ongeveer 2 jaar ervaring met SAP S4/HANA. Enige ervaring met de modules Supply Chain Management, Ariba, Asset Management en/of Project Systems zou helemaal fijn zijn.
 • Je hebt sterke analytische vaardigheden en het vermogen om bedrijfsprocessen te begrijpen en te vertalen naar SAP-oplossingen.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met verschillende belanghebbenden.
 • Een proactieve houding, probleemoplossend vermogen en zelfstandig kunnen werken.
 • Een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je vindt de offshore/maritieme sector interessant.

Wij bieden jou

Werken bij Allseas geeft je de kans om te werken in een dynamische, snelle, ondernemende omgeving, met creatief denken, samenwerking met een nuchtere cultuur als kern. Je wordt ondersteund door professionele, toegewijde collega's om daarmee te profiteren van hun kennis die je carrière vooruit zal helpen.

Jij kunt van ons verwachten:

 • Concurrerend marktconform salaris en uitstekend pensioenplan
 • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen
 • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden
 • Bedrijfsfitnessplan
 • Uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching
 • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen

Geinteresseerd?

Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door in deze spannende kans te duiken, kijken we uit naar je CV en motivatiebrief! Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'.

Vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Paul Eliens via pes@allseas.com    

Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld


In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Field: Onshore
Discipline: Information Systems and Technology
Location: Delft
Workweek: 40 hours
Apply with resume

Or call us at +31 15 2681800